רוצים לקבל את כל עדכוני החדשות הכי חמים?

ב' אדר התשפ"ה
02.03.2025
"ניצחנו אותו שוב"

בית המשפט קבע: יאיר נתניהו ישלם אלפי שקלים לסתיו שפיר

יאיר נתניהו ישלם לח"כית לשעבר סתיו שפיר 7,500 ש"ח אחרי שמשך את הערעור שלו על זכייתה בתביעת לשון הרע נגדו | שפיר: "זה ניצחון למי שמאסו בשיח השנאה שמפיץ בנו של ראש הממשלה"

בית המשפט קבע: יאיר נתניהו ישלם אלפי שקלים לסתיו שפיר
יאיר נתניהו צילום: Avshalom Sassoni/Flash90

יאיר נתניהו, בנו של ראש הממשלה, משך את הערעור על זכייתה של חברת הכנסת סתיו שפיר בתביעת לשון הרע שהגישה נגדו - ויאלץ לשלם לה סכום של 7,500 שקלים הוצאות משפט. 

בפסק הדין נכתב: "יפה עשה המערער אשר קיבל את המלצת בית המשפט שלא לעמוד על הערעור. הערעור נדחה איפוא. אין בפסק דיני זה משום קביעה זו או אחרת בנוגע לנכונות הטיעונים המשפטיים שנטענו מפי באי כוח הצדדים בפרוטוקול". 

עוד נכתב בפסק הדין: "באשר לפסיקת הוצאות: מחד - קיבל המערער את המלצת בית משפט והביא בכך לסופיות ההליך. מאידך – אין להתעלם מכך שהמשיבה הייתה צריכה להתנהל מבחינתה בהליך עד תומו". 

"לאחר שבחנתי את מכלול הנסיבות ובכלל זה גם את העובדה שהשב"כ המערער קיבל את המלצתי לוותר על קיומו של הדיון בבית משפט, מצאתי לנכון לחייב את המערער בהוצאות אך על הרף הנמוך. המערער יישא בהוצאות המשיבה ושכ"ט עו"ד בסך 7,500 שקלים. סכום זה יחולט מתוך העירבון ויועבר למשיבה באמצעות בא כוחה. יתרת העירבון תוחזר למערער באמצעות בא כוחו", נכתב. 

שפיר הגיבה להחלטה: "שמחה שהאמת ניצחה. זה ניצחון למי שמאסו בשיח השנאה שמפיץ בנו של ראש הממשלה, שבמקום להשתתף במאמצי הלחימה מעדיף להשקיע את זמנו בהפצת שקרים במטרה לקטב את העם. מבטיחה שלא נעצור כאן". 

לצד זאת כתבה ברשת X: "ניצחנו שוב את יאיר נתניהו... היום הערעור שלו נדחה בבית המשפט והוא נאלץ לשלם עוד הוצאות. אתם שומעים על זה לפניו, עוד לא התעוררו שם במיאמי. כל הכבוד לעורכי הדין שלי אוהד רוזן ונתן שוורצמן שנלחמים על האמת ותודה רבה לבית המשפט שגובה מחיר על הפצת שקרים והסתה. לא נעצור".

יאיר נתניהו סתיו שפיר תביעת לשון הרע הוצאות משפט

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות

תגובות (4)

הוסיפו תגובה
1.
16/02/19 22:32
2.
17/02/19 01:01
3.
17/02/19 13:43
4.
17/02/19 16:58