פשוט וקל להכנה
מתכון לפשטידת ברוקולי וגבינות מוצלחת וטעימה
פשטידת ברוקולי וגבינות: שילוב מושלם של ירקות וגבינות שפשוט לא תפסיקו לאכול. הקרום הפריך והמילוי הקרמי והעשיר, עשוי מברוקולי טרי וגבינות משובחות, יגרמו לכם לחזור אליה שוב ושוב. מתכון פשוט להכנה שמתאים לכל אירוע, מהארוחה המשפחתית ועד לאירוח חגיגי
- נועם זיגדון
- ט"ו טבת התשפ"ה
פשטידת ברוקולי וגבינות צילום: נועם זיגדון
מתכון לפשטידת ברוקולי וגבינות מוצלחת וטעימה / נועם זיגדון
המצרכים לפשטידת ברוקולי וגבינות מוצלחת וטעימה:
מתאימה לתבנית 24 או 12 פשטידות אישיות בתבנית שקעים
- 500 גרם ברוקולי קפוא חתוך לחתיכות קטנות
- 1 גביע גבינה לבנה
- 1 גביע קוטג'
- 4 ביצים L
- 1 כפית אבקת אפייה
- 2 כפות מלאות קמח
- ¼ כפית אגוז מוסקט
- 1 כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- 150 גרם גבינה צהובה
- 100 גרם גבינה בולגרית
אופן ההכנה לפשטידת ברוקולי וגבינות מוצלחת וטעימה:
- בקערה, מערבבים את כל המרכיבים עד לאיחוד
- יוצקים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כ-25 דקות
- מגישים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות