ריקול
סכנה בריאותית לציבור: המפעל קורא להחזרת הלחמים
בעקבות ביקורת של שירות המזון, התגלו ליקויים חמורים בתנאי התברואה ובשיטות הייצור במפעל לחמים באשקלון. בשל חשש משמעותי לסכנה בריאותית לציבור, המפעל קורא להחזרת כל סוגי הלחמים שיוצרו על ידו
- חני לוין
- ח' טבת התשפ"ה
פרוסות לחם צילום: pixabay
מפעל ע.ש.ל (חנוכה פלוס) קורא להחזרת לחמים מסוגים שונים.
בביקורת שנערכה ע"י שירות המזון לשכת הבריאות אשקלון נמצא כי המפעל ייצר בתנאי תברואה ירודים ביותר ותוך ביצוע שיפוצים במפעל. עקב חשש לתקינות המוצרים המפעל קורא לציבור שלא לצרוך את כלל הלחמים מתוצרת המפעל מכל תאריכי הייצור.
הלחמים שיוצרו במפעלצילום: משרד הבריאות
שם המוצר: כלל הלחמים שיוצרו על ידי המפעל.
שם מסחרי/ מותג: חנוכה פלוס
תכולה: 500-550 גרם
שם יצרן: ע.ש.ל כתובת: רח' התעשייה 29 אשקלון
צרכנים שיש ברשותם את המוצר/ים מתבקשים שלא לצרוך אותו/ם.
בתיאום עם שירות המזון במשרד הבריאות מפעל ע.ש.ל אוסף את המוצרים מדרכי השיווק.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות