נימוחות וקריספיות
מתכון ללביבות תפוח אדמה ומוצרלה הכי טעימות שיש
לביבות תפוח אדמה קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים, עם מילוי מוצרלה מותך שפשוט נמס בפה. צדדי המטבלים הקלילים והרעננים הופכים את המנה הזאת לחגיגה של טעמים. מתכון מושלם לארוחה משפחתית בחג החנוכה
- שרה שבבו
- כ"ג כסלו התשפ"ה
לביבות תפוח אדמה ומוצרלה צילום: שרה שבבו
מתכון ללביבות תפוח אדמה ומוצרלה הכי טעימות שיש / שרה שבבו
המצרכים ללביבות תפוח אדמה ומוצרלה הכי טעימות שיש:
- 6 תפוח אדמה מגורדים
- 200 גרם פתיתי מוצרלה השף הלבן
- 1 ביצה
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פלפל
- ½ כוס עירית קצוצה
- ½ כוס קמח
- שמן לטיגון
למטבל:
- 2 שמנת חמוצה, תנובה 27%
- מלפפון
- זרעי עגבניה משתי עגבניות
- עירית קצוצה
- מלח
- שמן זית
אופן ההכנה ללביבות תפוח אדמה ומוצרלה הכי טעימות שיש:
הכנת הלביבות צילום: שרה שבבו
- מגרדים תפוח אדמה דק בפומפייה
- מעבירים למסננת או שקית בד וסוחטים היטב על מנת להיפטר מהנוזלים (זה מה שיבטיח לנו לביבה קריספית)
- מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים
- מחממים שמן במחבת על גבי להבה בינונית
- יוצרים מהתערובת לביבות גדולות ושטוחות בעובי של 1.5 ס"מ
- מטגנים את הלביבות בערך 4, 5 דקות מכל צד ועד להשחמה ומעבירים לרשת צינון
הכנת המטבל:
- בקערה שמים שמנת חמוצה
- מוסיפים מלפפון קצוץ דק
- עירית, מלח ומערבבים
למטבל עגבניות:
- בצלחת הגשה שמים שמנת חמוצה
- מוסיפים מלמעלה זרעי עגבניה, עירית וזילוף שמן זית
- מומלץ להכין מהלביבות ברוסקטה
- מוסיפים על כל לביבה גבעה של
- שמנת חמוצה, בצל סגול פרוס , פלפל חריף , זרעי עגבניה ועירית קצוצה
- מגישים ומתענגים על כל ביס
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות