פלג 'הרצ"פניקים' חוסמים את ז'בוטינסקי בבני ברק במחאה על צווי הגיוס
פלג 'הרצ"פניקים' חוסם את רחוב ז'בוטינסקי בבני ברק במחאה על צווי הגיוס שנשלחו לחרדים - ולא את כביש 4 כפי שהודיעו תחילה. במשטרה ממליצים לציבור לנסוע בדרכים חלופיות ושוטרים נמצאים במקום ומכווינים את התנועה לדרכים חלופיות
עשרות אנשי פלג 'הרצ"פניקים' חוסמים את רחוב ז'בוטינסקי בבני ברק, מגבול רמת גן ועד צומת גהה - במחאה על צווי הגיוס שנשלחו לחרדים. הפלג הירושלמי הודיע כי יחסום את כביש 4 - ובסופו של דבר בחר לחסום את הציר המרכזי והעמוס.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
המחאות והחסימות צילום: דוד קשת
מהמשטרה נמסר: "בשעה זו מתקיימת הפגנה בלתי חוקית ברח' ז'בוטינסקי בבני ברק. שוטרי משטרת ישראל נמצאים במקום ומכווינים את התנועה לדרכים חלופיות. רח' ז'בוטינסקי בבני ברק סגור מרח' בן גוריון ועד צומת גהה".
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
ההפגנה והמחאה כולל חסימת כביש צילום: דוד קשת
עוד נמסר מהמשטרה: "אנו ממליצים לציבור לנסוע בדרכים חלופיות ולהתעדכן כל העת. משטרת ישראל רואה בזכות המחאה כאבן יסוד במדינה דמוקרטית ומאפשרת מחאות כל עוד הן מתקיימות במסגרת החוק , יחד עם זאת המשטרה לא תאפשר הפרות סדר מכל סוג או פגיעה בחופש התנועה וכל התנהגות העלולה לסכן את שלומו של הציבור".
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 24 תגובות