הטרנד ששבר את הרשת
מתכון לשוקולד כנאפה דובאי מושחת שיעיף אתכם
תכינו את עצמכם לחוויה קולינרית בלתי נשכחת! שוקולד כנאפה דובאי, הטרנד החם ביותר בעולם הקינוחים, הגיע גם אלינו. מתכון פשוט ומהיר שיגרום לכם להתמכר. עם שילוב מושלם של שוקולד, פיסטוק וקדאיף פריך, תקבלו קינוח מושחת והכי טעים שיש
- נועם זיגדון
- כ"ב כסלו התשפ"ה
שוקולד דובאי מושחת צילום: נועם זיגדון
מתכון לשוקולד כנפה דובאי מושחת / נועם זיגדון
המצרכים לשוקולד כנפה דובאי מושחת:
לקינוח:
- 200 גרם שערות קדאיף
- 75 גרם חמאה
- 200 גרם ממרח פיסטוק
- 2 כפות טחינה גולמית
- 250 גרם שוקולד חלב
- 50 גרם שוקולד חלב לציפוי
- ½+1 כפות אבקת סוכר
לקישוט:
- 50 גרם שוקולד לבן
- דפי זהב לקישוט
אופן ההכנה לשוקולד כנפה דובאי מושחת:
- מממיסים את השוקולד הלבן ומכניסים לשקית זילוף
- מזלפים פסים בתחתית התבנית ומכניסים למקפיא ל-5 דקות
- מפזרים מעט דפי זהב על השוקולד הלבן ומורחים הכל בשמן
- ממיסים 250 גרם שוקולד חלב במיקרוגל בפולסים קצרים ומורחים מעל השוקולד הלבן כולל הדפנות
- מכניסים למקפיא להתייצבות למשך חצי שעה
- קוצצים את שערות הקדאיף, מטגנים אותם עם החמאה עד להזהבה ומורדים מהגז
- מוסיפים את אבקת הסוכר, הטחינה וממרח פיסטוק ומערבבים הייטב לאיחוד
- מערבבים טוב עד שכל שערות הקדאיף עטופים בממרח
- יוצקים את התערובת מעל השוקולד ומהדקים היטב
- ממיסים 50 גרם שוקולד חלב ומורחים מעל השערות קדאיף
- מכניסים למקפיא לעוד שעה עד להתייצבות
- מחלצים מהתבנית בעדינות וחותכים לקוביות / מלבנים או כל צורה שאוהבים ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות