בורא פרי האדמה – אצלכם בבית
כך תכינו תפוצ'יפס קראנצ'י וטעים אצלכם בבית
לכבוד ימי החנוכה בהם אנו מחפשים עיסוקים מגוונים עבור כל בני המשפחה, 'עלית' מגישה לכם מתכון להכנת התפוצ'יפס האהוב אצלכם בבית. ואם שאלתם, זה ממש קל ומהיר להכנה, כי התפוצ'יפס של עלית מיוצר משלושה רכיבים בלבד; תפוחי אדמה איכותיים, מלח ושמן. כשרות: בד"ץ עדה החרדית
- כתבה מקודמת
- כ"ב כסלו התשפ"ה
תפוצ'יפס צילום: My Social
מתכון להכנת תפוצ'יפס קראנצ'י וטעים
מצרכים:
תפוח אדמה, מלח, שמן.
הוראות הכנה:
מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים כמה שיותר דק.
משרים את הפרוסות בקערת מי קרח למשך 5 דקות, מוציאים ומייבשים היטב בעזרת נייר סופג.
מחממים שמן לטיגון עמוק על חום בינוני.
מטגנים את חתיכות התפוחי אדמה עד שהן מקבלות גוון זהוב. חשוב לערבב אותן כמה פעמים במהלך הטיגון.
מוציאים ומניחים על נייר סופג.
ממליחים ומוסיפים תבלינים שאוהבים.
בתאבון!
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות