רוצים לקבל את כל עדכוני החדשות הכי חמים?

א' אדר התשפ"ה
01.03.2025
אחרי קריסת המשטר

דיווח: צה"ל עצר שני אנשים בסוריה באשמת ריגול למען חיזבאללה

העיתון "אל-ערבי אל-ג'דיד" דיווח כי כוחות צה"ל עצרו שני בני אדם במרכז קוניטרה שבסוריה, בחשד שריגלו עבור חיזבאללה. תושבי האזור קראו להפגנות יומיומיות נגד "כוחות הכיבוש הישראלים"

00:00
00:00
האזינו לכתבה
colbass.com
דיווח: צה"ל עצר שני אנשים בסוריה באשמת ריגול למען חיזבאללה
הכוחות בגבול סוריה צילום: דובר צה"ל

כוחות צה"ל מבצעים פעולות רבות בגבול ישראל סוריה, במהלך 24 השעות האחרונות, תושבים בכפרים ועיירות הנמצאים בתוך אזור החיץ באזור קוניטרה ובאזור הכפרי הדרום-מערבי של דרעא, טוענים כי כוחות צה"ל הקימו מספר עמדות שהיו שייכות לחיזבאללה וצבא סוריה המודח.

העיתון אל-ערבי אל-ג'דיד דיווח מפי מקורות, כי בימים האחרונים כוחות צה"ל ביצעו סיורים ופשיטות ועצרו שני אנשים מהעיר אל-בעת' במרכז קוניטרה שבסוריה, באשמת ריגול למען חיזבאללה. המקורות הסבירו כי הפשיטות כללו עיירות וכפרים רבים.

בדיווח נטען, כי תושבי האזור קראו להפגנות יומיומיות נגד "כוחות הכיבוש הישראלים", וטענו כי "התירוץ של הכיבוש על חשש ביטחוני אינו מוצדק, אין לעם הסורי נשק כלשהו שמאיימים על ביטחונה".

סוריה מלחמת חרבות ברזל חיזבאללה נפילת משטר אסד צה"ל ריגול

art

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של 'בחדרי חרדים'
לחץ כאן

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות (4)

הוסיפו תגובה
1.
כלב בן כלב | 22/08/24 09:52
2.
דוד | 22/08/24 10:25
3.
אוהב ישראל | 22/08/24 11:56
4.
יצחק | 22/08/24 12:06