רכה ומוצלחת
מתכון לעוגת שקדים ואגוזי מלך
עוגת שקדים ואגוזים אוורירית וטעימה ללא הקצפה!" מתכון פשוט ומהיר להכנה, שילוב של שקדים ואגוזים, עם טעם עשיר ומרקם אוורירי. מושלמת לקפה של אחר הצהריים או כקינוח לארוחה משפחתית
עוגת שקדים ואגוזי מלך צילום: אסתי
מתכון לעוגת שקדים ואגוזי מלך / אסתי
המצרכים לעוגת שקדים ואגוזי מלך:
- 3 בצים
- 1 כוס שקדים טחונים
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס ריצ' / שמנת מתוקה
- 1/2 כוס שמן
- 2 סוכר וניל
- 1 אבקת אפיה
- 1.5 כוסות קמח
- 2 כפות סילאן
לפיזור לפני האפיה:
- 1 כוס אגוזים קצוצים
לזיגוג לאחר האפייה:
- 1/2 כוס סילאן
- 1/4 כוס מים רותחים
אופן ההכנה לעוגת שקדים ואגוזי מלך:
- בקערה מניחים את כל מרכיבי העוגה ומערבבים בעזרת כף בלבד את כל המרכיבים
- משמנים 2 תבניות אינגליש או תבנית בינונית ויוצקים פנימה את הבלילה
- מפזרים מעל אגוזים קצוצים בנדיבות
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי
- לאחר האפיה מזלפים סילאן על העוגות ומתענגים על כל ביס
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות