יפאורה מציגה
משקאות תפוזינה במתכון חדש מופחת סוכר
בשבועות הקרובים המותג תפוזינה עתיד להשיק מתכונים חדשים למגוון מוצריו (את רשימת המוצרים המלאה ניתן למצוא באתר האינטרנט של יפאורה), אשר מעתה יהיו מופחתי סוכר, ועל כן לא יסומנו עם מדבקת סוכר אדומה בחזית האריזה.
- כתבה מקודמת
- י"ד כסלו התשפ"ה
תפוזינה צילום: יח"צ
הפחתת הסוכר היא בשיעור של כ-50%, ולהמתקת המשקאות יתווספו סוכר פירות (פרוקטוז) והממתיק סוכרלוז, כאשר בחלק מהמתכונים יהיה שימוש במחזק הטעם אריתריטול.
כל חומרי הגלם שיפאורה משתמשת בהם, מאושרים לצריכה על פי תקנות משרד הבריאות ועמידים בתקני האיכות הנדרשים בישראל.
פרטים נוספים ניתן למצוא על גבי התווית ובאתר האינטרנט של יפאורה.
מנהל השיווק של יפאורה, יניב פרנקו: " יפאורה, כמי ששמה לה כמטרה עליונה להשקיע, לשפר, לפתח, לחדש ולהפתיע באופן מקצועי ובלתי מתפשר, בכל קטגוריות המשקאות הקלים בישראל עבור קהל לקוחותיה, גאה להציג את משקאות המותג תפוזינה במתכון חדש – מופחת סוכר. אנו מחויבים להמשיך בפיתוחים שונים תוך חיבור לצרכנים ולטרנדים ברחבי העולם".
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות