עוגיות מלוחות משלל גבינות ותבלינים
כך תכיני עוגיות מלוחות בעלות טעם עשיר • מתאימות כחטיף באמצע היום, למשלוח מנות ולאירוח קליל
- ריקי הלר
- י"ב אדר התשע"ה
joij
מצרכים ל-20 עוגיות לערך
שלוש רבעי כוס קמח
50 גרם גבינה צהובה איכותית
70 גרם פרמזן מגוררת איכותית
50 גרם גבינת קצ'קבל מגוררת
1 כף שומשום
1 כפית טימין מיובש
חצי כפית פלפל שחור טחון
חצי כפית מלח
רבע כפית צ'ילי טחון
100 גרם חמאה קרה, חתיכות קטנות
2 כפות חלב קר
שומשום שחור או קימל או זירעוני פרג- על פי בחירתכם
אופן ההכנה:
1. שימו במעבד מזון את כל המרכיבים חוץ מאשר החמאה והחלב. עיבדו כמה דקות עד בצק אחיד.
2. כעת הוסיפו את החמאה בשלבים ואחר כך את החלב. עם קבלת בצק אחיד עצרו את פעולת המכשיר. הוציאו ושימרו שעה במקרר.
3. צרו מהבצק גליל בקוטר של 2-3 סנטימטר וגלגלו אותו בשומשום או בפרג או בקימל שבחרתם.
4. חיתכו מהגליל פרוסות של חצי סנטימטר, הניחו בתבנית אפייה משומנת ואפו בחום של 200 מעלות במשך 20 דקות לערך (עד הזהבה).
5. ניתן לשמור לתקופה ארוכה בצנצנת אטומה
שלוש רבעי כוס קמח
50 גרם גבינה צהובה איכותית
70 גרם פרמזן מגוררת איכותית
50 גרם גבינת קצ'קבל מגוררת
1 כף שומשום
1 כפית טימין מיובש
חצי כפית פלפל שחור טחון
חצי כפית מלח
רבע כפית צ'ילי טחון
100 גרם חמאה קרה, חתיכות קטנות
2 כפות חלב קר
שומשום שחור או קימל או זירעוני פרג- על פי בחירתכם
אופן ההכנה:
1. שימו במעבד מזון את כל המרכיבים חוץ מאשר החמאה והחלב. עיבדו כמה דקות עד בצק אחיד.
2. כעת הוסיפו את החמאה בשלבים ואחר כך את החלב. עם קבלת בצק אחיד עצרו את פעולת המכשיר. הוציאו ושימרו שעה במקרר.
3. צרו מהבצק גליל בקוטר של 2-3 סנטימטר וגלגלו אותו בשומשום או בפרג או בקימל שבחרתם.
4. חיתכו מהגליל פרוסות של חצי סנטימטר, הניחו בתבנית אפייה משומנת ואפו בחום של 200 מעלות במשך 20 דקות לערך (עד הזהבה).
5. ניתן לשמור לתקופה ארוכה בצנצנת אטומה
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות