י"ז כסלו התשפ"ה
18.12.2024
מושלמת לכל אירוע!

מתכון לעוגת ביסקוויטים קלאסית בציפוי שוקולד

עוגת ביסקוויטים קלאסית, רכה וקרמית, מצופה בשוקולד עשיר - מושלמת לכל אירוע! מתכון קל ופשוט להכנה, מושלם גם למתחילים במטבח. תוך זמן קצר תכינו קינוח מפנק ולא תפסיקו לקצור מחמאות

מתכון לעוגת ביסקוויטים קלאסית בציפוי שוקולד
עוגת ביסקוויטים קלאסית בציפוי שוקולד צילום: אסתי

מתכון לעוגת ביסקוויטים קלאסית בציפוי שוקולד / אסתי

המצרכים לעוגת ביסקוויטים קלאסית בציפוי שוקולד:

לקרם:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 4 כפות סוכר
  • 1/2 כוס חלב
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • 4 כפות סוכר

להרכבה:

  • 1 חבילת ביסקוויטים בטעם שוקולד

לציפוי:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה לעוגת ביסקוויטים קלאסית בציפוי שוקולד:

הכנת הקרם:

  1. מקציפים את השמנת המתוקה, הפודינג והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הסוכר. מקפלים בעדינות את הגבינה לקצפת עד לקבלת קרם אחיד

הרכבת העוגה:

  1. טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית. מורחים שכבה של קרם, חוזרים על הפעולה עד שנגמרים החומרים, מסיימים בשכבת קרם.

הכנת הציפוי:

  1. ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרוגל או בבן מארי עד לקבלת תערובת חלקה ומצננים מעט.
  2. מעל שכבת הקרם יוצקים את ציפוי השוקולד ומיישרים. מקפיאים למשך שעתיים לפחות לפני ההגשה.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לעוגת ביסקוויטים מתכון חלבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}