ג' כסלו התשפ"ה
04.12.2024
טעם עשיר

מוצלחת מאוד: מתכון לפשטידת אטריות ותרד

פשטידה חלומית של איטריות ותרד: שילוב מושלם של רכות ועסיסיות, עם טעם עשיר וגבינתי. מתכון קל להכנה שיהפוך את הארוחה הבאה שלכם לחגיגה של טעמים!

מוצלחת מאוד: מתכון לפשטידת אטריות ותרד
פשטידת אטריות ותרד צילום: נועם זיגדון

מתכון לפשטידת אטריות ותרד

המצרכים לפשטידת אטריות ותרד:

תבנית בנונית

  • 1 שקית אטריות דקות
  • 5 ביצים L
  • 1 גביע קוטג'
  • 2 גביעים שמנת לבישול
  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 200 גרם גבינה בולגרית
  • 200 גרם תרד קצוץ דק
  • 1 כפיות מלח
  • ½ כפית פלפל שחור

אופן ההכנה לפשטידת אטריות ותרד:

  1. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים הייטב
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב
  3. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ומשטחים הייטב
  4. מורחים ביצה טרופה מעל הבלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים במצב טורבו במשך כ-40 דקות
  5. מוציאים מהתנור, פורסים ומגישים

בהצלחה רבה ובתאבון

מאת: נועם זיגדון

קרדיט מתכון: אנה ארזואן

 

מתכון לפשטידה פשטידה מתכון לפשטידת אטריות מתכון לפשטידה חלבית

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}