רכה ונימוחה
מתכון לעוגת תפוחים ואגוזים מוצלחת וקלה להכנה
מתכון פשוט ומהיר להכנת עוגה רכה ונימוחה, מושלמת לקינוח או לאירוח. עם מעט מצרכים ובהכנה קלה, תוכלו להכין עוגה טעימה וריחנית שתשאיר את כולם עם טעם של עוד. מושלמת לחובבי תפוחים ואגוזים!
- נועם זיגדון
- ל' חשון התשפ"ה
עוגת תפוחים ואגוזים צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת תפוחים ואגוזים מוצלחת וקלה להכנה / נועם זיגדון
המצרכים לעוגת תפוחים ואגוזים מוצלחת וקלה להכנה:
- 3 תפוחים בינוניים מגורדים בפומפייה
- ¼-1 כוסות סוכר
- 1 כוס שמן
- 3 ביצים L
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- ½ כפית סודה לשתיה
- ¾ כפית קינמון
- ½ כוס אגוזים קצוצים
אופן ההכנה לעוגת תפוחים ואגוזים מוצלחת וקלה להכנה:
- מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר במהירות גבוהה עד לקבלת קצף בהיר ותפוח
- מנמיכים את מהירות המיקסר ל-2 ומוסיפים את השמן בזילוף דק
- מוסיפים את התפוחים ומקציפים עוד כדקה
- בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הסודה לשתיה, אבקת האפיה, הקינמון והאגוזים
- מפסיקים את פעולת המיקסר ומוסיפים פנימה את תערובת הקמח בתנועת קיפול עד להטמעה מלאה ואיחוד.
- יוצקים את הבלילה לתבנית בנונית או 2 תבניות אינגליש קייק
- מפזרים מעל אגוזים קצוצים או שקדים פרוסים ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים כ-40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
- לאחר האפיה מקררים הייטב את העוגה ומפזרים אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות