כ"ו כסלו התשפ"ה
27.12.2024
טעם מיוחד

5 דקות הכנה: מתכון לשוקיים צלויים עם ערמונים

שילוב מנצח של שוקיים עסיסיות וערמונים קלויים. מתכון מושלם לסעודת שבת או כל ארוחה משפחתית. הטעמים העשירים של השום, הפפריקה והגריל עוף, יחד עם המתיקות של הערמונים, יוצרים חגיגה קולינרית בלתי נשכחת

5 דקות הכנה: מתכון לשוקיים צלויים עם ערמונים
שוקיים צלויים עם ערמונים צילום: חיים בורנשטיין

מתכון לשוקיים צלויים עם ערמונים / שף חיים בורנשטיין

המצרכים לשוקיים צלויים עם ערמונים:

  • 10 יח' שוקיים עוף
  • 2 חב' ערמונים מוכנים
  • 10 שיני שום
  • פפריקה מתוקה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • גריל עוף
  • שמן זית

אופן ההכנה לשוקיים צלויים עם ערמונים:

  1. בתוך תבנית מסדרים את השוקיים ומתבלים אותם במלח, פלפל שחור, גריל עוף, פפריקה מתוקה ושמן זית.
  2. מוסיפים את הערמונים והשום מערבבים הייטב ומכסים בנייר כסף.
  3. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כחצי שעה.
  4. לאחר חצי שעה מורידים את נייר הכסף ומחזירים לתנור לעוד כרבע שעה.
  5. מגישים עם אורז או כל מה שאוהבים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לעוף וערמונים מתכון למנה עיקרית מתכון בשרי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}