מרענן וטעים
מתכון לסלט סלרי, רימון ופקאן מסוכר
מתכון פשוט ומהיר להכנה לסלט טעים ומרענן, המשלב את הטעם המתוק - חמוץ של הרימונים והפקאן המסוכר בשילוב הסלרי והירק הקצוץ. סלט עשיר בוויטמינים ומינרלים, ומתאים כארוחה קלה או כתוספת לארוחה עיקרית
סלט סלרי, רימון ופקאן צילום: אסתי
מתכון לסלט סלרי רימון ופקאן מסוכר / אסתי
המצרכים לסלט סלרי רימון ופקאן מסוכר:
- 5 גבעולי סלרי
- 1 כוס כוסברה קצוצה
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 4 כפות גרגירי רימון
- 2 כפות חמוציות
- 3 כפות פיצוחים קלויים (אגוזים או שקדים מקולפים)
- חופן אגוזי פקאן מסוכרים
לתיבול:
- 2 כפות חומץ/מיץ לימון
- 1 כפית רכז רימונים
- 2 כפות דבש
- 1-2 כפות סוכר
- 1/4 כפית שמן קנולה
אופן ההכנה לסלט סלרי רימון ופקאן מסוכר:
- בקערית קטנה מערבבים את כל מצרכי התיבול ומערבבים לאיחוד
- בקערה גדולה מכניסים את הסלרי, כוסברה, פטרוזיליה, רימון, חמוציות, פיצוחים ואגוזי פקאן
- מוסיפים את תערובת התיבול ומערבבים הייטב לאיחוד
- מגישים ומתענגים על כל בסיס
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות