כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024
מרענן וטעים

מתכון לסלט סלרי, רימון ופקאן מסוכר

מתכון פשוט ומהיר להכנה לסלט טעים ומרענן, המשלב את הטעם המתוק - חמוץ של הרימונים והפקאן המסוכר בשילוב הסלרי והירק הקצוץ. סלט עשיר בוויטמינים ומינרלים, ומתאים כארוחה קלה או כתוספת לארוחה עיקרית

מתכון לסלט סלרי, רימון ופקאן מסוכר
סלט סלרי, רימון ופקאן צילום: אסתי

מתכון לסלט סלרי רימון ופקאן מסוכר / אסתי

המצרכים לסלט סלרי רימון ופקאן מסוכר:

  • 5 גבעולי סלרי
  • 1 כוס כוסברה קצוצה
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 4 כפות גרגירי רימון
  • 2 כפות חמוציות
  • 3 כפות פיצוחים קלויים (אגוזים או שקדים מקולפים)
  • חופן אגוזי פקאן מסוכרים

לתיבול:

  • 2 כפות חומץ/מיץ לימון
  • 1 כפית רכז רימונים
  • 2 כפות דבש
  • 1-2 כפות סוכר
  • 1/4 כפית שמן קנולה

אופן ההכנה לסלט סלרי רימון ופקאן מסוכר:

  1. בקערית קטנה מערבבים את כל מצרכי התיבול ומערבבים לאיחוד
  2. בקערה גדולה מכניסים את הסלרי, כוסברה, פטרוזיליה, רימון, חמוציות, פיצוחים ואגוזי פקאן
  3. מוסיפים את תערובת התיבול ומערבבים הייטב לאיחוד
  4. מגישים ומתענגים על כל בסיס

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לסלט סלרי מתכון לסלט מרענן מתכון לסלט מתכון פרווה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}