ה' חשון התשפ"ה
06.11.2024

מתכון למשולשי תמרים מוצלחים

מתכון נהדר לעוגיות תמרים בצורה קצת שונה ומעניינת, משולשי תמרים ביתיים במילוי תמרים עשיר, עטופים בבצק פריך. מושלמים לקפה או כחטיף מתוק

מתכון למשולשי תמרים מוצלחים
משולשי תמרים צילום: עליזה עליון

מתכון למשולשי תמרים מוצלחים

המצרכים למשולשי תמרים מוצלחים:

  • 150 גר' חמאה רכה (להוציא 10 דקות מהמקרר לפניי ההכנה)
  • 2 כוסות קמח רגיל
  • 1/4 כוס סוכר
  • 3 כפות שמנת מתוקה (או חלב / חלב שקדים / חלב קוקוס)

למילוי:

  • 1 קופסא ממרח תמרים
  • 1 כפית קינמון (לא חובה)
  • גרד תפוז (לא חובה)

אופן ההכנה למשולשי תמרים מוצלחים:

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מכניסים את הקמח, חמאה, סוכר ושמנת מתוקה
  2. מערבבים במהירות נמוכה ומגדירים למהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד (ניתן לערבב ידנית)
  3. מכסים בניילון ומכניסים למקרר ל15 דקות
  4. את הממרח תמרים מכניסים לשקית זילוף
  5. מרדדים על גביי נייר אפיה מקומח את הבצק למלבן ישר
  6. מזלפים פס ממרח תמרים לכל אורכו ומגלגלים את הבצק על התמרים גלגול אחד!!
  7. חותכים את הבצק לאורך המלבן ומהדקים בקצוות
  8. חותכים בעזרת חותכת ירקות מסולסל למשולשים ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  9. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ20 דקות עד שמזהיב בלבד!
  10. מוציאים מהתנור, מצננים הייטב ומפזרים אבקת סוכר

בהצלחה רבה ובתאבון

קרדיט מתכון: סיגל ברמר

מאת: עליזה עליון

מתכון לעוגיות שמרים מתכון לעוגיות תמרים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}