מתכון למשולשי תמרים מוצלחים
מתכון נהדר לעוגיות תמרים בצורה קצת שונה ומעניינת, משולשי תמרים ביתיים במילוי תמרים עשיר, עטופים בבצק פריך. מושלמים לקפה או כחטיף מתוק
- חני לוין
- כ"ט תשרי התשפ"ה
משולשי תמרים צילום: עליזה עליון
מתכון למשולשי תמרים מוצלחים
המצרכים למשולשי תמרים מוצלחים:
- 150 גר' חמאה רכה (להוציא 10 דקות מהמקרר לפניי ההכנה)
- 2 כוסות קמח רגיל
- 1/4 כוס סוכר
- 3 כפות שמנת מתוקה (או חלב / חלב שקדים / חלב קוקוס)
למילוי:
- 1 קופסא ממרח תמרים
- 1 כפית קינמון (לא חובה)
- גרד תפוז (לא חובה)
אופן ההכנה למשולשי תמרים מוצלחים:
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מכניסים את הקמח, חמאה, סוכר ושמנת מתוקה
- מערבבים במהירות נמוכה ומגדירים למהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד (ניתן לערבב ידנית)
- מכסים בניילון ומכניסים למקרר ל15 דקות
- את הממרח תמרים מכניסים לשקית זילוף
- מרדדים על גביי נייר אפיה מקומח את הבצק למלבן ישר
- מזלפים פס ממרח תמרים לכל אורכו ומגלגלים את הבצק על התמרים גלגול אחד!!
- חותכים את הבצק לאורך המלבן ומהדקים בקצוות
- חותכים בעזרת חותכת ירקות מסולסל למשולשים ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ20 דקות עד שמזהיב בלבד!
- מוציאים מהתנור, מצננים הייטב ומפזרים אבקת סוכר
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט מתכון: סיגל ברמר
מאת: עליזה עליון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות