כשבוע לאחר החג
כרמלי פתח את האתרוג המרוקאי - זו הסיבה שהוא הכי מהודר
כשבוע לאחר חג הסוכות יצחק כרמלי פותח ואוכל מהאתרוג המרוקאי עליו בירך, ומסביר למה מתיקותו של האתרוג המרוקאי מוכיחה כי הינו אתרוג מהודר ביותר • צפו
כרמלי עם האתרוג המרוקאי צילום: יצחק כרמלי
כרמלי על האתרוג המרוקאי צילום: יצחק כרמלי
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 7 תגובות