כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
כשבוע לאחר החג

כרמלי פתח את האתרוג המרוקאי - זו הסיבה שהוא הכי מהודר

כשבוע לאחר חג הסוכות יצחק כרמלי פותח ואוכל מהאתרוג המרוקאי עליו בירך, ומסביר למה מתיקותו של האתרוג המרוקאי מוכיחה כי הינו אתרוג מהודר ביותר • צפו

כרמלי פתח את האתרוג המרוקאי - זו הסיבה שהוא הכי מהודר
כרמלי עם האתרוג המרוקאי צילום: יצחק כרמלי
כרמלי על האתרוג המרוקאי צילום: יצחק כרמלי
יצחק כרמלי

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}