ב5 דקות הכנה
מתכון לבקלאווה פיסטוק הכי טעימה שיש
בקלאווה פיסטוק מושלמת וקלה להכנה! מתכון ביתי וטעים במיוחד לבקלאווה פריכה ומתוקה, עם מילוי פיסטוק עשיר וסירופ סוכר מושלם. תכינו את עצמכם לחגיגה של טעמים!
- שרה שבבו
- כ"ו תשרי התשפ"ה
בקלוואה צילום: שרה שבבו
מתכון לבקלאווה פיסטוק הכי טעימה שיש / שרה שבבו
המצרכים לבקלאווה פיסטוק הכי טעימה שיש:
מתאים לתבנית בגודל 20/30
- 1 חבילת עלי פילו (300 גרם)
- 2 כוסות פיסטוק גרוס
- 2 כפות אבקת סוכר
- 120 גרם חמאה
לסירופ:
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס מים
לקישוט:
- פיסטוק טחון
אופן ההכנה לבקלאווה פיסטוק הכי טעימה שיש:
- בתבנית מרופדת בנייר אפיה שמים מחצית מעלי הפילו
- מעל מפזרים פיסטוק גרוס ובוזקים אבקת סוכר - אל תוותרו על אבקת הסוכר פה זה חשוב לקרמול עם הפיסטוק
- מכסים בפילו הנותר וחורצים מעויינים או ריבועים
- מוזגים חמאה ממומסת על הכל (במקום להבריש עלה עלה)
- מכניסים לתנור שחומם מראש על170 מעלות עד שהבקלאווה שזופה מאוד (40 דקות בערך)
- כשזה בתנור מכינים את סירופ הסוכר
- בסיר שמים סוכר ומים ומחממים עד להמסת הסוכר
- כשהבקלאווה יוצאת מהתנור מיד מוזגים את הסירופ מעל ומקשטים בפיסטוק טחון
בהצלחה רבה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות