מתכון לעראייס מושלם - בשר עסיסי בפיתה קריספית
עראייס מושלם, עסיסי ובשרני! מתכון מהיר וקל להכנה, מושלם לאירוח או לארוחה משפחתית. בשר טחון עסיסי, תבלינים עשירים ופיתה קריספית מבחוץ ורכה מבפנים – שילוב מנצח!
עראייס צילום: שרה שבבו
מתכון לעראייס מושלם - בשר עסיסי בפיתה קריספית / שרה שבבו
המצרכים לעראייס מושלם - בשר עסיסי בפיתה קריספית
- פיתות מיני בשרניות (רק ככה הבשר בפנים נעשה במהירות מבלי לייבש את הבשר והפיתה. אם אין לכם, תחתכו את הפיתה לרבעים)
- 1 ק"ג בשר טחון טרי
- 1 בצל גדול, מגורד בפומפיה (ללא הנוזלים)
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית כמון
- 1 כפית ראס אל חנות
- צ'ילי גרוס חריף (לפי הטעם)
- ½ כפית פפריקה
- ½ כפית כורכום
- שמן לשימון
אופן ההכנה לעראייס מושלם - בשר עסיסי בפיתה קריספית:
- בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
- חוצים את הפיתות לשניים וממלאים כל חצי פיתה במילוי הבשר, דואגים לדחוס היטב.
- משמנים היטב את הפיתות משני הצדדים כדי שלא התייבשו
- צולים על המנגל, כשהחלק הפתוח כלפי מטה, עד להשחמה יפה.
- הופכים וצולים גם את הצד השני.
- מגישים חם עם טחינה, סלט עגבניות חריף וסלט פלפלים קלוי.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות