כ' כסלו התשפ"ה
21.12.2024

מתכון לעראייס מושלם - בשר עסיסי בפיתה קריספית

עראייס מושלם, עסיסי ובשרני! מתכון מהיר וקל להכנה, מושלם לאירוח או לארוחה משפחתית. בשר טחון עסיסי, תבלינים עשירים ופיתה קריספית מבחוץ ורכה מבפנים – שילוב מנצח!

מתכון לעראייס מושלם - בשר עסיסי בפיתה קריספית
עראייס צילום: שרה שבבו

מתכון לעראייס מושלם - בשר עסיסי בפיתה קריספית / שרה שבבו

המצרכים לעראייס מושלם - בשר עסיסי בפיתה קריספית

  • פיתות מיני בשרניות (רק ככה הבשר בפנים נעשה במהירות מבלי לייבש את הבשר והפיתה. אם אין לכם, תחתכו את הפיתה לרבעים)
  • 1 ק"ג בשר טחון טרי
  • 1 בצל גדול, מגורד בפומפיה (ללא הנוזלים)
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית ראס אל חנות
  • צ'ילי גרוס חריף (לפי הטעם)
  • ½ כפית פפריקה
  • ½ כפית כורכום
  • שמן לשימון

אופן ההכנה לעראייס מושלם - בשר עסיסי בפיתה קריספית:

  1. בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. חוצים את הפיתות לשניים וממלאים כל חצי פיתה במילוי הבשר, דואגים לדחוס היטב.
  3. משמנים היטב את הפיתות משני הצדדים כדי שלא התייבשו
  4. צולים על המנגל, כשהחלק הפתוח כלפי מטה, עד להשחמה יפה.
  5. הופכים וצולים גם את הצד השני.
  6. מגישים חם עם טחינה, סלט עגבניות חריף וסלט פלפלים קלוי.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון לעראייס מתכון בשרי מתכון לארוחת צהריים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}