מארחים בסוכה בחול המועד? יש טונה אפשרויות משובחות
בחג הסוכות ובימי חול המועד, כולנו זוכים לביקורי אורחים וסועדים יחדיו את ארוחות החג. עם הטונה של סטארקיסט תיהנו מהאפשרות לגוון במבחר רחב של מתכונים שישדרגו כל ארוחה
- כתבה מקודמת
- ו' תשרי התשפ"ה
שלושה מרכיבי יסוד משפיעים על איכותה של טונה סטארקיסט ומציבים אותה כמותג הטונה מס' 1 בישראל: הנתח הטוב והמשובח ביותר בטונה - פילה, תהליך ייצור קפדני השומר על הטריות והערכים התזונתיים של הטונה ודייג בלב האוקיינוס – הרחק ככל האפשר מזיהומים ומפעילות תעשייתית.
סטארקיסט מגישה לכם מתכון נהדר לסמבוסק טונה, אותו תוכלו להגיש בארוחות החג.
מרכיבים:
לבצק:
- 1 ק"ג קמח לבן
- 1 כוס שמן
- 2 כפות מחוקות שמרים יבשים (6 גרם)
- 1/2 כף מלח
- 2 כוסות מים פושרים
למלית:
- 4 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן 160 גרם
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 כפית כמון
- 1 כפית שטוחה מלח
- 4 בצלים קלופים וקצוצים דק
לטיגון:
- שמן לטיגון עמוק (כ-10 ס"מ גובה)
הוראות הכנה:
לבצק:
מערבבים בקערה את כל החומרים לבצק ולשים עד לקבלת בצק חלק ואחיד. מכסים את הקערה במגבת או בניילון נצמד ומתפיחים כ-30 דקות. מחלקים את הבצק ל-3 ומרדדים כל חלק לעלה בעובי כ-5 ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר כ-10 ס"מ ומניחים על משטח עבודה מקומח.
למלית:
מחממים במחבת שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מסננים את הטונה מהשמן ומפוררים בקערה בעזרת מזלג. מוסיפים לקערה את הבצל המטוגן ומתבלים בפלפל שחור, בכמון ובמלח ומערבבים היטב.
להרכבת הסמבוסק:
שמים כפית מהמלית על כל עיגול בצק וסוגרים את הדופן לקבלת חצי עיגול. מהדקים היטב את קצוות הבצק. מחממים במחבת את השמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסמבוסק משני הצדדים כ-5 דקות מכל צד או עד להזהבה. מוציאים ומניחים בצד על נייר סופג לספיגת השמן.
להגשה:
מגישים חם עם רוטב לבחירתכם או עם סלט עלים ירוקים.
סטארקיסט מאחלת לכם חג שמח
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות