כ"ב חשון התשפ"ה
23.11.2024

בוטיק הבשרים מיט צ'ויס מגיש לכם מתכון מיוחד לחגים בליווי דבש יד מרדכי

השילוב המופלא בין נתח טרי ומוקפד לבין דבש טהור ואיכותי, יביא אליכם לשולחן החג את הטעמים המיוחדים שילוו אתכם לאורך השנה כולה עם זיכרונות חגיגיים ומשפחתיים

בוטיק הבשרים מיט צ'ויס מגיש לכם  מתכון מיוחד לחגים בליווי דבש יד מרדכי
יח"צ צילום: מיטצויס יד מרדכי

החגים מתקרבים ועמם הניחוחות הנפלאים והטעמים המיוחדים. רגע לפני שמסבים לסעודות חג מלאות אווירה, מארחים קרובי משפחה וחברים לשולחן החגיגי, בוטיק הבשרים הירושלמי 'מיט צ'ויס' מגיש לכם מתכון מיוחד לנתח מובחר של צלי כתף שיעשיר את שולחן החג המשפחתי בטעם מופלא. כדי להגיש לכם את המתכון המושלם, עם חומרי הגלם הטובים והאיכותיים ביותר, חברו מיט צ'ויס למותג הקולינרי יד מרדכי כדי לשלב בו דבש טהור ואיכותי.

השילוב המופלא בין נתח טרי ומוקפד לבין דבש טהור ואיכותי, יביא אליכם לשולחן החג את הטעמים המיוחדים שילוו אתכם לאורך השנה כולה עם זיכרונות חגיגיים ומשפחתיים. 

רכיבים:

  • רבע כוס דבש יד מרדכי
  • רבע כוס שמן זית יד מרדכי
  • 3 כפות חרדל
  • עשבי תיבול טריים: רוזמרין וטימין
  • 2 חצאי ראש שום
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס וחצי כפית מלח גס (אפשר להוסיף לפי הטעם)

הוראות הכנה:

יש להשרות את הנתח יחד עם כל הרכיבים מספר שעות.

לאחר מכן הניחו נייר אפייה בבסיס התבנית, מעליו שימו את הנתח וסגרו את התבנית עם נייר כסף.

חממו את התנור מראש ל-200 מעלות והכניסו את הנתח ל-20 דקות. לאחר מכן, הורידו את המעלות ל-150 למשך 4-5 שעות. חשוב מאד שהנתח יהיה מכוסה מכל הכיוונים. לאחר מכן הסירו את הכיסוי ל-7 דקות, העלו את טמפרטורת התנור ל-220 מעלות עד להשחמת הנתח. חג שמח.

יד מרדכי

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}