בטעם בלתי נשכח
מתכון למשולשי טורטייה במילוי בשר
מתכון מושלם לארוחה קלה ומהירה, או כנשנוש מושלם לחברים! משולשי טורטיה במילוי בשר טחון מתובל, מושלמים לאירוח או לארוחה משפחתית. ההכנה פשוטה ומהירה, והתוצאה? משולשים קריספיים וממולאים בטעם עז ובלתי נשכח
משולשי טורטייה במילוי בשר צילום: אסתי
מתכון למשולשי טורטייה במילוי בשר / אסתי
המצרכים למשולשי טורטייה במילוי בשר
- 1 חבילת טורטיות
- 700 גרם בשר טחון
- 2 בצלים חתוכים לרצועות
- 2 כפות שמן
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- כורכום
- פפריקה מתוקה
- צ'ילי מתוק
- שום גבישי
- 1 ביצה למריחה
- שומשום
אופן ההכנה למשולשי טורטייה במילוי בשר:
הכנת המילוי:
- מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה
- מוסיפים את הבשר טחון ומטגנים עד שמשחים
- מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים היטב
- מביאים לרתיחה קלה ומקררים
הכנת המשולשים:
- חותכים כל טורטייה לשניים וממלאים כל חצי טורטייה במילוי הבשר ודוחסים היטב
- מקפלים את קצוות הטורטייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות צלזיוס ואופים במשך כ-15 דקות, או עד להזהבה
טיפים:
- ניתן להוסיף למילוי הבשר ירקות חתוכים דק, כגון פלפלים, גזר או תירס.
- התאימו את כמות התבלינים לטעמכם האישי.
- במקום בשר טחון, ניתן להשתמש בעוף טחון או בתערובת של בשר ועוף.
- מגישים חם לצד מטבלים אהובים, כגון סלסה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות