תתפנקו
מתכון לעוגת ביסקוויטים קינדר מטורפת
מתכון שיגרום לכם להתמכר! עוגת ביסקוויטים עשירה וקרמית בטעם קינדר קלאסי, מושלמת לכל אירוע חלבי או סתם כי בא לכם להתפנק. עם שכבות ביסקוויטים רכים, קרם קינדר אוורירי וציפוי שוקולד משגע, העוגה הזו תכבוש את לבכם
- נועם זיגדון
- ב' אלול התשפ"ד
- 5 תגובות
עוגת ביסקוויטים קינדר מטורפת צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגת ביסקוויטים קינדר מטורפת / נועם זיגדון
מצרכים לעוגת ביסקוויטים קינדר מטורפת:
לבסיס:
- שרוול וחצי פתי בר
- חלב להרטבה
לקרם קינדר:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס חלב
- 3 כפות ממרח קינדר (בואנו) (שימו לב! קיים בחנויות האפייה ממרח בואנו בהכשר הבד"ץ)
לציפוי שוקולד:
- 150 גרם שוקולד חלב
- ⅔ כוס שמנת מתוקה
לקישוט:
- 30 גרם שוקולד לבן
- 1.5 כפות שמנת מתוקה
- אגוזי לוז מסוכרים
- מיני קינדר / שוקולדים אהובים אחרים
אופן ההכנה לעוגת ביסקוויטים קינדר מטורפת:
הכנת הקרם:
- בקערה, מקציפים את השמנת המתוקה, הפודינג והחלב לקצף יציב. מפסיקים את ההקצפה ומוסיפים את ממרח הקינדר תוך כדי קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
הרכבת העוגה:
- מרטיבים את הביסקוויטים בחלב ומניחים שכבה בתחתית התבנית.
- מורחים שליש מהקרם על שכבת הביסקוויטים ומוסיפים שכבה נוספת של ביסקוויטים רטובים – חוזרים על הפעולה 3 פעמים – כך שתיווצר לכם עוגה בת שלוש שכבות כשהשכבה העליונה היא קרם
ציפוי:
- ממיסים את שוקולד החלב עם השמנת המתוקה ומערבבים לאיחוד, מצננים מעט ומורחים מעל שכבת ההקרם האחרונה.
קישוט:
- ממיסים את השוקולד הלבן עם השמנת המתוקה ומעבירים לשקית זילוף.
- מזלפים עיגולים קטנים על פני העוגה ובעזרת קיסם או שיפוד יוצרים דוגמת עלה. מקשטים באגוזי לוז מסוכרים ומיני קינדר.
- מכניסים את העוגה למקרר למשך שעה להתייצבות ומגישים קר
הערות:
- המתכון מתאים לתבנית אפייה בגודל בינוני.
- ניתן לקשט את העוגה בפירות יער, שבבי קוקוס או כל קישוט אחר שאתם אוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות