נמסות בפה
מתכון לעוגיות רייבה מושלמות
מתכון פשוט להכנה שיגרום לכם להתמכר! עם רק כמה מצרכים פשוטים, תוכלו להכין עוגיות רייבה ביתיות, פריכות וטעימות להפליא. הבצק ההומוגני והאפייה הקצרה מבטיחים עוגיות מושלמות בכל פעם מחדש. מוכנים להתפנק?
עוגיות רייבה צילום: אסתי
מתכון לעוגיות רייבה מושלמות / אסתי
המצרכים לעוגיות רייבה מושלמות:
- 1 כוס שמן
- 2 כפות שקדים טחונים או קוקוס (לגוון בטעם)
- 1 כוס פחות כף אבקת סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 שקית אבקת אפייה
- 2 + ¾ כוסות קמח
אופן הכנה לעוגיות רייבה מושלמות:
- בקערה גדולה, מערבבים את השקדים הטחונים/קוקוס, אבקת הסוכר, סוכר הווניל ואבקת האפייה.
- מוסיפים את השמן ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הקמח בהדרגה, ולשים עד לקבלת בצק רך וגמיש. (אם הבצק דביק מדי, הוסיפו מעט קמח נוסף)
- יוצרים כדורים קטנים בגודל כדור פינג פונג מהבצק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס במשך 17-18 דקות, או עד להזהבה קלה.
- מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני ההגשה.
טיפים נוספים:
- ניתן להוסיף לבצק תבלינים כמו קינמון או הל, או פירות יבשים קצוצים.
- שומרים את העוגיות בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
בהצלחה ובתאבון!
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות