מתכון מנצח לקונוסים פריכים במילוי קרם גבינה ושוקולד לבן מושחת
מחפשים קינוח מפתיע וטעים להכין לאירוח או סתם ככה? הקונוסים הקסומים האלה הם התשובה המושלמת! בצק עלים פריך, קרם גבינה אוורירי ושוקולד לבן ממיס – שילוב מנצח שיקפיץ כל חיך. הכנתם תוך רגע והתוצאה? פשוט מושלמת
- מירב מלכה
- כ"ה אב התשפ"ד
קונוסים במילוי קרם גבינה צילום: מירב מלכה
מתכון לקונוסים פריכים במילוי קרם גבינה ושוקולד לבן מושחת / מירב מלכה
המצרכים לקונוסים פריכים במילוי קרם גבינה ושוקולד לבן מושחת:
לקונוסים:
- בצק עלים (מומלץ מרודד)
- מים
- סוכר
- תבנית אפייה
לקרם גבינה:
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
- 1/4 כוס חלב
- 4 כפות פודינג וניל
- 4 כפות גבינת שמנת
לגנאש שוקולד לבן:
- 100 גרם שוקולד לבן
- 30 מ"ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה לקונוסים פריכים במילוי קרם גבינה ושוקולד לבן מושחת:
הכנת הקונוסים:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מניחים את בצק העלים על משטח מקומח וחותכים אותו לרצועות ארוכות
- מסובבים כל רצועה סביב קונוס מתכת או כל תבנית דומה.
- טובלים את החלק התחתון של הקונוס במים ולאחר מכן בסוכר.
- מניחים את הקונוסים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לאפייה למשך 15 דקות, או עד להזהבה.
- מוציאים מהתנור ומניחים לצינון מוחלט
הכנת קרם הגבינה:
- בקערה נקייה מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
- מוסיפים את החלב והפודינג וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה.
- לבסוף, מוסיפים את גבינת השמנת ומקפלים בעדינות לתערובת אחידה
הכנת הגנאש:
- מחממים את השמנת המתוקה עם השוקולד הלבן במיקרוגל או על בן מארי ומערבבים מידי פעם עד שהשוקולד נמס לחלוטין ומתקבל גנאש חלק.
הרכבת הקונוסים:
- מזלפים מעט גנאש שוקולד לבן בתחתית כל קונוס.
- מעל הגנאש, מזלפים את קרם הגבינה.
- ניתן לקשט בפירות יער או באבקת קקאו.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות