קפה 'עלית' מגיש: כך מכינים קפה טורקי בשטח
אין כמו כוס קפה טורקי עלית בשטח עם החבר'ה. בבין הזמנים הזה יש מַצֶּב, תתעוררו!
- כתבה מקודמת
- כ"ד אב התשפ"ד
קפה טורקי ושטח תמיד היו מחוברים. החבר'ה, ששותים קפה טורקי ואוהבים לטייל ובמיוחד אוהבים את נקודת השיא של הטיול כשעושים מַצֶּב באמצע המסלול לפק"ל קפה עם חברים, מתרווחים, מדברים ונהנים מהחברה.
אז איך עושים את זה? מרתיחים מים בפינג'אן על אש גבוהה (אם רוצים להוסיף סוכר, זה הזמן), אחרי שהמים רתחו, מורידים את הפינג'אן מהאש ושמים את כמות הקפה הרצויה, מחזירים לאש ומערבבים בעדינות עד לרתיחה. כשהקפה רותח מורידים מהאש ומוזגים ישר לכוס. שואפים קצת מהארומה המדהימה ונהנים מלגימות איטיות של קפה משובח ומעורר.
קפה טורקי של קפה עלית הוא קפה ארומטי ועשיר אשר זני הקפה בתערובת עוברים קלייה ייחודית ליצירת הטעם והארומה האופייניים שכל כך אהובים על החך הישראלי. לאחר מכן הפולים עוברים ערבוב לתערובת ונטחנים לבלנד עשיר שמכיל מספר רב של פולי קפה איכותיים. קפה טורקי עלית מיוצר בתהליך ייצור מבוקר המבטיח טעם מאוזן אך עם זאת עוצמתי, בארומה מושלמת, תוך פיתוח מקסימאלי של טעמי הקפה.
בכשרות בד"ץ העדה החרדית.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות