כ' כסלו התשפ"ה
21.12.2024

גם בטיול, נהנים מארוחה מפנקת עם סטארקיסט

בימים אלו מגישים בסטארקיסט במהדורה מוגבלת קופסאות מוגדלות (עד גמר המלאי); המארז שמכיל בדרך כלל 4 קופסאות של 160 גרם כל אחת (משקל מסונן 112 גרם), יוגדל ב- 10% תוספת משקל ויעמוד על 176 גרם לקופסא (משקל מסונן 124 גרם). כשרות: בד"ץ העדה החרדית.

גם בטיול, נהנים מארוחה מפנקת עם סטארקיסט
יח"צ צילום: כריך סטארקיסט

טיול מוצלח מורכב מפרטים רבים, אך אין חולק כי ארוחה טובה, מזינה, טעימה ומשביעה היא ציוד הכרחי לטיול מהנה. כאשר אנו יוצאים לטיול אנו מחפשים פתרונות זמינים, נוחים וקלים לנשיאה שיענו לנו על הצורך בארוחה טעימה, מזינה וזמינה להכנה מהירה גם בתנאי שטח.

טונה סטארקיסט מהווה פתרון מושלם שעונה על כל הקריטריונים הנדרשים. מלבד היותה פתרון זמין, טעים וקל, מכילה הטונה ערכים תזונתיים שמהווים סיבה מספקת לבחור בה כתוספת מרכזית לכריך ביום טיול, כמו בכל יום. טונה סטארקיסט אמנם מאוחסנת בקופסת שימורים, אך אינה מכילה חומר משמר וכך מהווה מנת חלבון בריאה.

מתכון לחצ'אפורי עם טונה (6 מנות)

מרכיבים:

לבצק החצ'אפורי:

  • 500 גרם קמח
  • 25 גרם שמרים
  • 1+1/2 כוס מים פושרים
  • 30 גרם חמאה
  • גרם חמאה רכה
  • 1 כפית מלח

למלית:

  • 3 קופסאות טונה בשמן זית מסוננות
  • 1-2 כפית מלח
  • 1-2 כפית פלפל שחור גרוס

לטופינג:

  • ביצה לכל חצ'אפרוי
  • בצל ירוק להגשה

הוראות הכנה:

  1. מערבבים את הקמח והשמרים בקערה גדולה ויוצרים גומה במרכז, מניחים בגומה את המים, החמאה והמלח ולשים לבצק רך, אם הבצק נדבק ליד ניתן להוסיף כרבע כוס קמח נוספת. מומלץ ללוש במיקסר עם וו לישה כשבע דקות.
  2. מכסים את הקערה ומתפיחים עד שהבצק מכפיל נפחו.
  3. לאחר ההתפחה לשים את הבצק שוב, מחלקים ל- 6 כדורים, ונותנים להם לתפוח שוב על משטח מקומח – 10 דקות, לאחר מכן מרדדים כל כדור לעיגול – לא דק מידי, מורחים במרכז כל עיגול את מלית הטונה מרימים את שולי העיגול מכל צד ומהדקים כל קצה - כך שנוצרת צורה של סירה .יוצרים בעזרת כפית גומה במרכז כל סירה להנחת הביצה.
  4. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, אופים בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות כ- 15-20 דקות.
  5. מוציאים את התבנית מהתנור ובעזרת מזלג לוחצים מעט את מרכזה של כל סירה כך שנוצרת גומה קלה, לתוך כל גומה שוברים ביצה, מפזרים מלח גס ומחזירים לאפייה לעוד כ- 5 דקות או עד לרמת העשייה של הביצה שמעדיפים. מגישים עם בצל ירוק מעל.

את המנה הטעימה והמזינה הזו תוכלו לצרף לטיול שלכם ותיהנו מארוחה מיוחדת בחיק הטבע.

 

 

סטארקיסט

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}