לקראת סוף הצום
מתכון קלאסי וטעים לעוגיות מרוקאיות ביתיות
לקראת סוף הצום: מתכון קלאסי וטעים לעוגיות מרוקאיות ביתיות הכי טעימות שיש, מתכון פשוט וקל להכנה | העוגיות הללו תמיד הולכות טוב לצד כוס תה, קפה או שוקו חם
עוגיות מרוקאיות ביתיות צילום: שרה שבבו
מתכון לעוגיות מרוקאיות ביתיות / שרה שבבו
המצרכים לעוגיות מרוקאיות ביתיות:
- 1 ק"ג קמח
- 2 שקיות אבקת אפיה
- 200 גרם נטורינה
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 ורבע כוסות סוכר
- 1/2 כוס קוקוס
- 1/2 כוס שומשום
אופן ההכנה לעוגיות מרוקאיות ביתיות:
- שמים את כל החומרים בקערה גדולה, מערבבים הכל בידיים עד לקבלת בצק נעים.
- מניחים את הבצק בצד למנוחה של 10 דקות.
- מרכיבים את מכונת העוגיות עם השבלונה לצורה המתאימה.
- מחממים תנור ל- 160 מעלות.
- מעבירים את הבצק במכונה דרך
- השבלונה ומניחים את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה.
- אופים את העוגיות במשך כ- 15 דקות ועד להזהבה.
- מוציאים מהתנור ומצננים היטב
- מגישים עם תה או קפה ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות