כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
לקראת סוף הצום

מתכון קלאסי וטעים לעוגיות מרוקאיות ביתיות

לקראת סוף הצום: מתכון קלאסי וטעים לעוגיות מרוקאיות ביתיות הכי טעימות שיש, מתכון פשוט וקל להכנה | העוגיות הללו תמיד הולכות טוב לצד כוס תה, קפה או שוקו חם

מתכון קלאסי וטעים לעוגיות מרוקאיות ביתיות
עוגיות מרוקאיות ביתיות צילום: שרה שבבו

מתכון לעוגיות מרוקאיות ביתיות / שרה שבבו

המצרכים לעוגיות מרוקאיות ביתיות:

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 200 גרם נטורינה
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 ורבע כוסות סוכר
  • 1/2 כוס קוקוס
  • 1/2 כוס שומשום

אופן ההכנה לעוגיות מרוקאיות ביתיות:

  1. שמים את כל החומרים בקערה גדולה, מערבבים הכל בידיים עד לקבלת בצק נעים.
  2. מניחים את הבצק בצד למנוחה של 10 דקות.
  3. מרכיבים את מכונת העוגיות עם השבלונה לצורה המתאימה.
  4. מחממים תנור ל- 160 מעלות.
  5. מעבירים את הבצק במכונה דרך
  6. השבלונה ומניחים את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  7. אופים את העוגיות במשך כ- 15 דקות ועד להזהבה.
  8. מוציאים מהתנור ומצננים היטב
  9. מגישים עם תה או קפה ומתענגים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לעוגיות מרוקאיות מתכון לעוגיות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}