כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
מלאות טעם

מתכון לפרגיות עסיסיות במחבת פסים

לכבוד שבת קודש: מתכון מושלם לפרגיות בתיבול עסיסי הנצרבות על מחבת פסים ומעניקות יוקרה לשולחן השבת, מתאימות גם לצלייה על המנגל ביום של יציאה משפחתית

מתכון לפרגיות עסיסיות במחבת פסים
פרגיות עסיסיות במחבת פסים צילום: אסתי

מתכון לפרגיות עסיסיות במחבת פסים / אסתי

המצרכים לפרגיות עסיסיות במחבת פסים:

  • 1 ק"ג פרגיות / חזה עוף פרוס

לתיבול:

  • 4 כפות שמן זית
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/4 כפית שום גבישי
  • מעט צ'ילי גרוס חריף (בחירה)
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף רכז רימונים או רוטב צ'ילי מתוק או רוטב טריאקי

אופן ההכנה לפרגיות עסיסיות במחבת פסים:

  1. בקערה מערבבים הייטב את כל המצרכים
  2. מכניסים פנימה את פרגיות/חזה העוף ומכניסים לקירור למשך חצי שעה או יותר
  3. מוציאים מהמקרר וצורבים משני הצדדים על מחבת פסים באש גבוהה או על המנגל
  4. מגישים עם פירה, אורז או כל מה שאוהבים

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון לפרגיות מתכון בשרי מתכון למנה עיקרית

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}