ב' חשון התשפ"ה
03.11.2024
לכבוד שבת

מתכון לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פלפלים ועגבניות

לכבוד שבת קודש: מתכון סלט חצילים פיקנטי ברוטב פלפלים ועגבניות שפשוט לא תפסיקו לאכול. מתאים במיוחד לצד החלה הטרייה בסעודת השבת או החג

מתכון לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פלפלים ועגבניות
סלט חצילים ברוטב פלפלים ועגבניות צילום: אסתי

מתכון לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פלפלים ועגבניות / אסתי

המצרכים לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פלפלים ועגבניות:

  • 2 חצילים חתוכים לקוביות
  • 1 בצל גדול
  • 1 גמבה חתוכה לקוביות / חצי צהובה וחצי אדומה 
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 1 כפית פפריקה
  • מעט כמון
  • פלפל שחור
  • מלח (לפי הטעם)
  • מעט צ'ילי גרוס
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1/4 כוס מים

אופן ההכנה לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פלפלים ועגבניות:

  1. מטגנים את קוביות החציל עד להשחמה ומוציאים על נייר סופג
  2. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  3. מוסיפים את הגמבה והשום ומערבבים הייטב
  4. מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים עד לאיחוד
  5. מוסיפים את קוביות החציל ומערבבים הייטב
  6. מעבירים לקופסא ושומרים בקירור עד להגשה

בהצלחה רבה ובתאבון

סלט חצילים מתכון לסלט חצילים מתכון לסלט

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}