לכבוד שבת
מתכון לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פלפלים ועגבניות
לכבוד שבת קודש: מתכון סלט חצילים פיקנטי ברוטב פלפלים ועגבניות שפשוט לא תפסיקו לאכול. מתאים במיוחד לצד החלה הטרייה בסעודת השבת או החג
סלט חצילים ברוטב פלפלים ועגבניות צילום: אסתי
מתכון לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פלפלים ועגבניות / אסתי
המצרכים לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פלפלים ועגבניות:
- 2 חצילים חתוכים לקוביות
- 1 בצל גדול
- 1 גמבה חתוכה לקוביות / חצי צהובה וחצי אדומה
- 5 שיני שום קצוצות
- 1 כפית פפריקה
- מעט כמון
- פלפל שחור
- מלח (לפי הטעם)
- מעט צ'ילי גרוס
- 1 כף רסק עגבניות
- 1/4 כוס מים
אופן ההכנה לסלט חצילים מטוגנים ברוטב פלפלים ועגבניות:
- מטגנים את קוביות החציל עד להשחמה ומוציאים על נייר סופג
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את הגמבה והשום ומערבבים הייטב
- מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים עד לאיחוד
- מוסיפים את קוביות החציל ומערבבים הייטב
- מעבירים לקופסא ושומרים בקירור עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות