קריספי ומושלם
מתכון לפילה דג מושט בציפוי שניצל אפוי
מתכון מעולה לארוחת צהריים מפנקת שמתאימה במיוחד לתשעת הימים, דגי מושט אפויים בציפוי פריך וקריספי, בהגשה לצד אורז או פירה עם סלט ירקות עסיסי תקבלו מנת פרווה מושלמת ומשביעה
- חני לוין
- ג' אב התשפ"ד
שניצל דג צילום: אסתי
מתכון לפילה דג מושט בציפוי שניצל אפוי / אסתי
המצרכים לפילה דג מושט בציפוי שניצל אפוי:
- 7 חתיכות פילה מושט חתוכים לחצי לאורכם רצוי ללא עור
לבלילה:
- 4 כפות מיונז מופחת שומן
- מעט מלח
- מעט פלפל לבן
- 1/4 כפית שום גבישי
לציפוי:
- פירורי לחם
- מעט שומשום
- 1 כף פטרוזיליה יבשה
- שמן זית
אופן הכנה לפילה דג מושט בציפוי שניצל אפוי:
- משרים את הדגים במשך כשעה בלימון ומלח, לאחמ"כ שוטפים הייטב ומייבשים
הכנת השניצלים:
- בקערה מערבבים הייטב את כל מצרכי הבלילה לתערובת אחידה
- בקערה שניה מכניסים את פירורי הלחם עם השומשום והפטרוזיליה היבשה ומערבבים לאיחוד
- מברישים את הדגים בתערובת המיונז ולאחמ"כ טובלים בפירורי הלחם
- מרססים על השניצלים שמן זית ומכניסים לתוכנית אייר פארי בנינג'ה
- מזהיבים משני הצדדים במשך כ 10 דקות בצד הראשון ועוד 3 דקות לצד השני
- ניתן לאפות גם בתנור אך משך זמן האפייה ארוך יותר.
- מגישים עם אורז, סלט ירקות וכל מה שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות