מתכון לקרואסון בצק עלים במילוי תפוחים
מאפה בצק עלים מושלם וטעים במיוחד לכל חובבי התפוחים, מתכון לקרואסון במלית תפוחים וקונפיטורת פטל שפשוט לא תפסיקו לנשנש
- חני לוין
- ב' אב התשפ"ד
קרואסון בצק עלים במילוי תפוחים צילום: freepik
מתכון לקרואסון בצק עלים במילוי תפוחים
המצרכים לקרואסון בצק עלים במילוי תפוחים:
- 1 בצק עלים מופשר
- ביצה טרופה
- 1 כפית סילאן
- שומשום
למילוי:
- 2 תפוחי עץ ירוקים קלופים
- 50 גרם חמאה
- 2 כפות סוכר חום כהה
- 1 כפית קינמון
- 1 כף מיץ לימון
- 3 כפות קונפיטורת פטל
לפיזור לאחר האפייה:
- אבקת סוכר
אופן ההכנה לקרואסון בצק עלים במילוי תפוחים:
- חותכים את התפוחים לקוביות קטנות
- ממיסים את החמאה בסיר ומוסיפים פנימה את התפוחים ויתר המצרכים
- מערבבים הייטב לאיחוד ומבשלים במשך כ20 דקות
- מסננים את התפוחים מהנוזלים ומצננים הייטב
- פותחים את בצק העלים למלבן גדול, מרדדים מעט וחותכים למשולשים
- ממלאים כל משולש במלית התפוחים ומגלגלים לקרואסון
- מניחים את הקרואסונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בביצה טרופה עם סילאן ומפזרים שומשום
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים כ20 עד 30 דקות – עד לקבלת צבע שחום יפה
- מוציאים מהתנור ומצננים הייטב
- מפזרים אבקת סוכר ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות