יהפוך לתבשיל קבוע
מתכון למרק עגבניות איטלקי מהיר וקל להכנה
מתכון מעולה וקל להכנה שמתאים במיוחד לימים אלו, מרק עגבניות איטלקי מהיר וקל להכנה שיהפוך במהרה לתבשיל קבוע במטבח שלכם
- חני לוין
- א' אב התשפ"ד
מרק עגבניות איטלקי צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון למרק עגבניות איטלקי מהיר וקל להכנה / אפרת סיאצ'י
המצרכים למרק עגבניות איטלקי מהיר וקל להכנה:
- 3 כפות שמן זית
- 1 בצל גדול קצוץ
- 4 שיני שום חצויות
- עגבניות מרוסקות בקופסת שימורים (800 גרם)
- 2 כוסות מים (480 מ”ל)
- 1/4 כוס עלי בזיליקום טריים חתוכים גס
- 1 כפית סוכר חום (או לבן)
- 1 כפית מלח
- קמצוץ פלפל שחור
לתוספת בהגשה:
- קרוטונים
- גבינת פרמזן מפוררת
אופן ההכנה למרק עגבניות איטלקי מהיר וקל להכנה:
- מחממים מחבת עם 3 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מוסיפים אץ השום ומערבבים במשך כחצי דקה
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מים, עלי בזיליקום, סוכר, מלח ופלפל שחור ומערבבים הייטב
- טוחנים את המרק במוט בלנדר עד לקבלת מרקם חלק ומבשלים על האש בינונית - נמוכה במשך כ- 30 דקות
- מגישים עם קרוטונים וגבינת פרמז'ן מגורדת ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מאת: אפרת סיאצ'י – מתכונים בעשר דקות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות