יש טונה אפשרויות משובחות
תשעת הימים: מתכון לטונה וניוקי בתבנית אחת
בתשעת הימים בהן נהוג שלא לאכול בשר, הופכת הטונה לאחד מחומרי הגלם הבולטים והחביבים במטבח. היא משתלבת נהדר בכל ארוחה, כתוספת או כמנה בזכות עצמה – ומעניקה לכל המשפחה שפע של יתרונות בריאותיים.
- כתבה מקודמת
- א' אב התשפ"ד
מתכון ניוקי לתשעת הימים של סטארקיסט צילום: יח"צ
הטונה של סטארקיסט, אותה תוכלו לאכול במגוון רחב של אפשרויות ומתכונים, תשדרג לכם כל ארוחה. עם בואן של תשעת הימים בהם נהוג שלא לאכול בשר, סטארקיסט מגישה לכם מתכון לטונה וניוקי בתבנית אחת, לארוחה מהירה ומזינה.
בימים אלו מגישים בסטארקיסט במהדורה מוגבלת קופסאות מוגדלות (עד גמר המלאי); המארז שמכיל בדרך כלל 4 קופסאות של 160 גרם כל אחת (משקל מסונן 112 גרם), יוגדל ב- 10% תוספת משקל ויעמוד על 176 גרם לקופסא (משקל מסונן 124 גרם).
מתכון לטונה וניוקי בתבנית אחת
מרכיבים:
- 1 חבילת ניוקי בוואקום.
- 1 חבילת טונה מסוננת.
- 2 כוסות עגבניות שרי חצויות.
- 3 שיני שום פרוסות דק.
- 2 בצלים ירוקים קצוצים.
- 1/2 כוס שמן זית.
- 1 כפית מלח.
- 1 כפית פלפל שחור גרוס.
- 1/2 כפית צ'ילי גרוס.
- 1 כוס מים רותחים.
ההכנה:
- מערבבים בקערה את המים החמים עם התבלינים.
- בתבנית מניחים שמן זית, ניוקי, עגבניות שרי וטונה.
- מערבבים, משטחים מעט ויוצקים את המים החמים עם התבלינים.
- מכסים את התבנית בנייר אפייה שמרטיבים תחת ברז ומקמטים.
- אופים 20 דקות, בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
- לאחר 20 דקות מסירים את הנייר ואופים 10 דקות נוספות עד להשחמה.
- מפזרים מעל בצל ירוק.
בתאבון
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות