מתכון לכיסונים במגוון מילואים – חלבי, בשרי או פרווה
ארוחת בוקר, ערב או אפילו כתוספת מושלמת לארוחת צהריים, כיסונים במגוון רחב של מילואים לבחירתכם, פרווה, בשרי או חלבי שתוכלו להכין בקלות והטעם יהיה מושלם
כיסונים צילום: ניצה בן ישי
מתכון לכיסונים במגוון מילואים / ניצה בן ישי
המצרכים לכיסונים במגוון מילואים:
לבצק:
- 2 כוסות קמח
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס מים חמים
- 1/2 כפית מלח
למילוי: (יש אפשרויות מגוונות למילוי)
- פירה תפו"א עם בצל מטוגן
- טונה עם ביצה קשה
- ג. צהובה, ג. בולגרית וזיתים קצוצים
- רוטב פיצה, ג. צהובה ותוספות...
- חציל מטוגן או קלוי עם גבינת פטה
- בשר טחון עם בצל מטוגן
אופן ההכנה לכיסונים במגוון מילואים:
- בקערה מערבבים קמח, שמן, מים ומלח ומאחדים לבצק גמיש ונוח לעבודה.
- מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק, וקורצים עיגולים בעזרת כוס (בקוטר של כ - 7סמ')
- מניחים כפית מהמלית הרצויה במרכז כל עיגול, מקפלים לחצי ומהדקים היטב עם האצבעות, אפשר לעטר עם מזלג.
- מניחים את הכיסונים בתבנית מרופדת בנייר אפייה,
- מברישים את הכיסונים בביצה טרופה ומפזרים שומשום
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעות ואופים במשך כ 25 דקות עד להזהבה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות