כ"ח תשרי התשפ"ה
30.10.2024

מתכון לכיסונים במגוון מילואים – חלבי, בשרי או פרווה

ארוחת בוקר, ערב או אפילו כתוספת מושלמת לארוחת צהריים, כיסונים במגוון רחב של מילואים לבחירתכם, פרווה, בשרי או חלבי שתוכלו להכין בקלות והטעם יהיה מושלם

מתכון לכיסונים במגוון מילואים – חלבי, בשרי או פרווה
כיסונים צילום: ניצה בן ישי

מתכון לכיסונים במגוון מילואים / ניצה בן ישי

המצרכים לכיסונים במגוון מילואים:

לבצק:

  • 2 כוסות קמח
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס  מים חמים
  • 1/2 כפית מלח

למילוי: (יש אפשרויות מגוונות למילוי)

  • פירה תפו"א עם בצל מטוגן
  • טונה עם ביצה קשה
  • ג. צהובה, ג. בולגרית וזיתים קצוצים
  • רוטב פיצה, ג. צהובה ותוספות...
  • חציל מטוגן או קלוי עם גבינת פטה
  • בשר טחון עם בצל מטוגן

אופן ההכנה לכיסונים במגוון מילואים:

  1. בקערה מערבבים קמח, שמן, מים ומלח ומאחדים לבצק גמיש ונוח לעבודה.
  2. מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק, וקורצים עיגולים בעזרת כוס (בקוטר של כ - 7סמ')
  3. מניחים כפית מהמלית הרצויה במרכז כל עיגול, מקפלים לחצי ומהדקים היטב עם האצבעות, אפשר לעטר עם מזלג.
  4. מניחים את הכיסונים בתבנית מרופדת בנייר אפייה,
  5. מברישים את הכיסונים בביצה טרופה ומפזרים שומשום
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעות ואופים במשך כ 25 דקות עד להזהבה.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לכיסונים מתכון לארוחת ערב מתכון לארוחת בוקר מתכון פרווה מתכון חלבי מתכון בשרי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}