מתכון למוקפץ נודלס עם קוביות טופו בנינג’ה
ארוחת צהריים מושלמת וקלה להכנה והכל בסיר אחד ובלי מאמץ מיותר, מתכון למוקפץ נודלס עם קוביות טופו ברוטב אסיאתי משגע בהכנה במכשיר נינג'ה בקלי קלות
- חני לוין
- כ"ב תמוז התשפ"ד
מוקפץ נודלס עם קוביות טופו בנינג’ה צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון למוקפץ נודלס עם קוביות טופו בנינג’ה / אפרת סיאצ'י
המצרכים למוקפץ נודלס עם קוביות טופו בנינג’ה:
- 200 גרם נודלס (אטריות ביצים)
- 1 פלפל חתוך לקוביות
- 1 גזר קלוף חתוך לקוביות
- 1/2 בצל סגול קצוץ
- 1/2 סלסלת פטריות קצוצות
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
- 2.5 כוסות מים רותחים (600 מ”ל)
- 300 גרם טופו חתוך לקוביות בגודל 2 ס”מ
תיבול לנודלס ולירקות:
- 2 כפות סילאן
- 5 כפות רוטב סויה
- 1כפית שטוחה מלח
תיבול לטופו:
- 1 כף שמן
- 1 כף סילאן
- 2 כפות רוטב סויה
- 1/4 כפית מלח
אופן ההכנה למוקפץ נודלס עם קוביות טופו בנינג’ה:
- בתחתית מכשיר הנינג'ה מניחים את הנודלס והירקות, מתבלים בסילאן, רוטב סויה ומלח, מוסיפים מים רותחים ומערבבים במשך כדקה.
- פותחים את הרגליים של צלחת הטיגון ומניחים אותה במיקום העליון.
- בקערה מכניסים את קוביות הטופו יחד עם התיבול, מערבבים הייטב ומניחים את הקוביות הטופו המתובלות על צלחת הטיגון.
- מפעילים את המכשיר ומזיזים את המתג החכם למצב תכניות ספידי.
- בוחרים בתכנית ארוחה מהירה, מכוונים את הטמפ’ ל-180 מעלות, את הטיימר ל-10 דקות ולוחצים על כפתור ההפעלה.
- לאחר 10 דקות פותחים את המכשיר, מסירים בזהירות את צלחת הטיגון עם הטופו ומערבבים את הנודלס עם הירקות
- בעת ההגשה מניחים את קוביות הטופו על הנודלס והירקות ומתענגים
בהצלחה רבה ובתאבון
מאת: אפרת סיאצ'י – מתכונים בעשר דקות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות