סמבוסק מבצק פריך עם טונה סטארקיסט
סטארקיסט מגישה לכם מתכון נהדר לארוחה משודרגת לימי החופש הגדול. בימים אלו מגישים בסטארקיסט במהדורה מוגבלת קופסאות מוגדלות (עד גמר המלאי); המארז שמכיל בדרך כלל 4 קופסאות של 160 גרם כל אחת (משקל מסונן 112 גרם), יוגדל ב- 10% תוספת משקל ויעמוד על 176 גרם לקופסא (משקל מסונן 124 גרם).
- כתבה מקודמת
- כ"ב תמוז התשפ"ד
מתכון סמבוסק סטארקיסט צילום: יח"צ
מאחורי כל מותג יש סיפור. הסיפור של טונה סטארקיסט מתחיל במעמקי האוקיינוס, עושה את כל הדרך לארץ ומסתיים אצלכם בצלחת, כמותג הטונה מס' 1 בישראל.
שלושה מרכיבי יסוד משפיעים על איכותה של טונה סטארקיסט: הנתח הטוב ביותר בטונה - פילה, תהליך ייצור קפדני לאורך כל שרשרת הייצור ודייג בלב האוקיינוס.
עם סטארקיסט המנה טעימה יותר. הוסיפו נתחי טונה של סטארקיסט לכל ארוחה, אותה תוכלו לאכול כמות שהיא או במגוון רחב של מתכונים, כמו קציצות דגים, מאפים ממולאים, בולונז, שקשוקה, סלטים מושקעים ועוד, ותיהנו מארוחה משודרגת, טעימה ומיוחדת.
כשרות: בד"ץ העדה החרדית.
סמבוסק מבצק פריך
מרכיבים:
- 500 גרם קמח לבן
- 1 כף אבקת אפייה
- ½ כוס שמן קנולה
- 1 כפית מלח
- ½ כוס מים חמימים
- 100 גרם חמאה \ תחליף חמאה רכה
למלית:
- 2 קופסאות טונה מסוננות
- 1 בצל קצוץ דק מטוגן
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1 כפית שטוחה פלפל שחור
לציפוי:
- ביצה טרופה
ההכנה:
- מעבדים את מרכיבי הבצק לבצק אחיד, אם יש צורך מוסיפים מעט נוזלים
- מניחים את הבצק בקערה מכוסה מגבת כעשר דקות
- מערבבים את מרכיבי המלית
- מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עיגולים
- במרכז כל עיגול מניחים מהמלית
- מברישים את קצוות העיגול בביצה טרופה ומקפלים את הבצק על המלית .
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בביצה טרופה
- ניתן לפזר שומשום לא חובה
- אופים ב- 180 מעלות בתנור שחומם מראש כ- 25 דקות עד השחמה
- ניתן להגיש לצד ממרח, או מטבל.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות