מעניינת וטעימה: מתכון לפשטידת תפוחי אדמה בסטייל חדש
מחפשים מתכון מקורי לפשטידה קצת שונה? קבלו מתכון לפשטידת תפוחי אדמה עם בצל וירק קצוץ בתיבול אנין ובטעם משובח – כך מכינים אותה
- נועם זיגדון
- כ' תמוז התשפ"ד
פשטידת תפוחי אדמה ובצל צילום: נועם זיגדון
מתכון לפשטידת תפוחי אדמה בסטייל חדש / נועם זיגדון
המצרכים לפשטידת תפוחי אדמה בסטייל חדש:
- 6-7 תפוחי אדמה גדולים פרוסים דק
- 1 בצל בנוני פרוס
- ¼ כוס שמן
- 6 ביצים L
- 1 כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית תבלין לגריל / שווארמה
- 3 כפות פירורי לחם
- 1 כוס מים רותחים
- ¼ צרור פטרוזיליה קצוצה דק
אופן ההכנה לפשטידת תפוחי אדמה בסטייל חדש:
- בתבנית מניחים את הבצל ומעל מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה
- בקערה מערבבים הייטב את הביצים עם המים, התבלינים, השמן ופירורי הלחם, עד לקבלת תערובת אחידה
- מעל פרוסות תפוחי האדמה יוצקים את תערובת הביצים ומפזרים מלמעלה את הפטרוזיליה הקצוצה
- מכסים את התבנית עם נייר כסף או מכסה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200° בתוכנית טורבו
- אופים במשך כשעה עד שתפוחי האדמה מתרככים
- לאחר שעה מסירים את הכיסוי ואופים כרבע שעה נוספת לקבלת השחמה נאה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות