ארוחת צהריים מוצלחת
בסיר אחד: מתכון לפסטה עם רצועות גמבה וקוביות חזה עוף
ארוחה שלמה ומשובחת והכל בסיר אחד, מתכון לפסטה עם קוביות חזה עוף ורצועות גמבה אדומה בבישול במכשיר נינג'ה - ארוחת צהריים טעימה ומוצלחת שאהובה על כל המשפחה
- חני לוין
- י"ט תמוז התשפ"ד
פסטה עם חזה עוף וגמבה צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון לפסטה עם רצועות גמבה וקוביות חזה עוף / אפרת סיאצ'י
המצרכים לפסטה עם רצועות גמבה וקוביות חזה עוף:
- 1/2 חבילת פסטה קצרה (250 ג’)
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 2 שיני שום קצוצות
- 350 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
- 1 גמבה חתוכה לרצועות
לתיבול:
- 1 כף סילאן
- 1 כפית מלח
- קמצוץ פלפל שחור
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
- 1/4 כפית כורכום
- 1/4 כפית כמון
- 1 כפית אבקת מרק
- 1/3 כפית תבלין כוסברה/פטרוזיליה
- מים רותחים
אופן ההכנה לפסטה עם רצועות גמבה וקוביות חזה עוף:
- מפעילים את מכשיר הנינג'ה על מצב טיגון באוויר/בישול ובוחרים בתוכנית בישול/צריבה.
- מוסיפים לסיר הנינג'ה 3 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה
- מוסיפים שום ומטגנים כחצי דקה.
- מוסיפים את חזה העוף ומטגנים כדקה מכל צד.
- מוסיפים את רצועות הגמבה והפסטה ומצרכי התיבול ומערבבים הייטב
- מוזגים מים רותחים עד גובה הפסטה, מערבבים וסוגרים את הסיר.
- מעבירים את הסליידר למצב סיר לחץ, בוחרים באופציית “שחרור מהיר” ומפעילים על HI למשך 6 דקות (שימו לב שהשסתום מכוון על seal).
- כשהבישול הסתיים והלחץ שוחרר, פותחים את הסיר ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים בעשר דקות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות