טעימה ורכה
מתכון לגלידת וניל עוגיות
לכל חובבי הגלידות המתכון הזה בשבילכם, מתכון לגלידת קרם עם עוגיות אוראו, רכה וטעימה שמכינים בקלי קלות
- חני לוין
- י' תמוז התשפ"ד
גלידת וניל עוגיות צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון לגלידת וניל עוגיות / אפרת סיאצ'י
המצרכים לגלידת וניל עוגיות:
- ¾ כוס שמנת מתוקה (180 מ”ל)
- 1 כוס חלב (240 מ”ל)
- 1/4 כוס סוכר (50 ג’)
- 1 כפית תמצית וניל
- 4 עוגיות אוראו כפולות
אופן ההכנה לגלידת וניל עוגיות:
- בקערה, מכניסים את השמנת המתוקה, החלב והסוכר ומערבבים הייטב עד שהסוכר נמס.
- מוסיפים פנימה את תמצית הוניל ומערבבים לתערובת אחידה.
- מעבירים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי, שימו לב שאתם לא עוברים את קו המילוי המקסימלי. מכסים ומקפיאים למשך 24 שעות.
- לאחר הקפאה של 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “גלידה”.
- כשהגלידה מוכנה יוצרים בעזרת כף חור בקוטר כ-4 ס”מ עד שמגיעים לתחתית הכוס וממלאים בעוגיות אוראו שבורות.
- מרכיבים את הכוס במקומה במכשיר ולוחצים על תכנית “תוספות”.
- כאשר מוכן מוציאים את הגלידה מהכוס בעזרת כף ומגישים מיד.
בהצלחה רבה ובתאבון
מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים בעשר דקות
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות