ביס חלום
בקלות ובמהירות: מתכון לגבינת קממבר נמסה בדבש ואגוזים
המנה הזו היא אחת המופלאות שיש - גבינה חמה נמסה מתובלת עם דבש ואגוזים, בהגשה עם בייגל קריספי תקבלו ביס חלומי שפשוט לא תפסיקו לאכול
- שרה שבבו
- ט' תמוז התשפ"ד
גבינת קממבר בדבש ואגוזים צילום: שרה שבבו
מתכון לגבינת קממבר נמסה בדבש ואגוזים / שרה שבבו
המצרכים לגבינת קממבר נמסה בדבש ואגוזים:
- 1 גבינת קממבר
- שמן זית
- דבש
- מעט טימין /רוזמרין
- אגוזים
אופן ההכנה לגבינת קממבר נמסה בדבש ואגוזים:
- חורצים פסים באלכסון על גבינת הקממבר
- מזלפים מעל מעט שמן זית, דבש ומניחים טימין או רוזמרין
- מפזרים סביב הגבינה אגוזים ומכניסים לתנור שחומם על 200 מעלות ואופים במשך 10 דקות
- מגישים עם בייגל / באגט ומתענגים על כל ביס
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות