מתכון לעוגת שמרים בזיגוג מושלם
מתכון מנצח וקל להכנה לעוגות שמרים בזיגוג מושלם, עוגה שמתאימה כקינוח לכל ארוחה, עוגה פרווה שפשוט לא תפסיקו לנשנש
- מירב מלכה
- ז' תמוז התשפ"ד
עוגות שמרים צילום: מירב מלכה
מתכון לעוגת שמרים בזיגוג מושלם / מירב מלכה
המצרכים לעוגת שמרים בזיגוג מושלם:
לבצק:
- 1 ק"ג קמח
- 2 + 1/2 כפות שמרים
- 2 כפות קונייאק (לא חייב)
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 כוסות מים פושרים
- 1+ 1/4 כוסות שמן.
למילוי:
- 1 כוס קקאו
- 2 + 1/2 כוסות סוכר
לזיגוג:
- 1 כוס מים
- 1 כוס סוכר
- 1 כף תמצית וניל
- 1/2 לימון סחוט
אופן ההכנה לעוגת שמרים בזיגוג מושלם:
הכנת הבצק:
- בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ומתחילים ללוש עד לקבלת בצק אחיד
- מניחים את הבצק מכוסה במשך חצי שעה
הכנת העוגה:
- לוקחים חתיכת בצק ומרדדים למלבן גדול
- מורחים על הבצק שמן עם מברשת ומפזרים מעל את הקקאו והסוכר
- מגלגלים לרולדה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
- מברישים את העוגה בביצה טרופה ומפזרים שומשום
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200° ואופים במשך כ20 עד 30 דקות עד לקבלת צבע זהוב
הכנת הזיגוג:
- בסיר מכניסים את כל מצרכי הזיגוג ומביאים לרתיחה תוך ערבוב תמידי
- מכבים את האש ומזגגים על העוגות ברגע שיוצאות מהתנור
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות