5 דקות הכנה
מתכון לקוביות פילו קריספיות במילוי פטה ובציפוי דבש ושומשום
לא תפסיקו לנשנש: שילוב בין בצק פילו מתפצפץ, גבינת פטה חמה, עלי זעתר, דבש ושומשום מעניק לכם ביס שקשה להסביר במילים והבונוס שתוך חמש דקות של הכנה יש לכם את הדבר המופלא הזה
- שרה שבבו
- ג' תמוז התשפ"ד
קוביות פילו קריספיות במילוי פטה ובציפוי דבש ושומשום צילום: שרה שבבו
מתכון לקוביות פילו קריספיות במילוי פטה ובציפוי דבש ושומשום / שרה שבבו
המצרכים לקוביות פילו קריספיות במילוי פטה ובציפוי דבש ושומשום
כמות: (6 מאפים) זמן הכנה: 5 דקות
- 4 דפי פילו
- 300 גרם גבינת פטה
- עלי זעתר (לא תבלין, אם אין אפשר לוותר)
לציפוי:
- דבש
- שומשום קלוי
אופן ההכנה לקוביות פילו קריספיות במילוי פטה ובציפוי דבש ושומשום:
- על משטח העבודה מניחים שתי שכבות של דפי פילו וחותכים לשישה חלקים
- פורסים את גבינת הפטה לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומניחים אותן במרכז כל מלבן פילו
- מקפלים כמו בסרטון
- הכנת קוביות פילו במילוי פטה צילום: שרה שבבו
- במחבת שמים שמן בגובה ½ ס"מ ומטגנים את המאפים מכל צד עד להזהבה
- בהגשה מזלפים דבש ומפזרים שומשום קלוי ומתענגים במקסימום
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות