מתכון לשיפודים בקלי קלות
מחפשים רעיון לארוחת צהריים מהירה וקלילה? קבלו מתכון לשיפודים בקלי קלות - קוביות חזה עוף מתובלות בטוב טעם הנצלות בתנור עם פלפלים אדומים, יוצרים יחד תוספת נהדרת לכל ארוחה
- חני לוין
- ב' תמוז התשפ"ד
שיפודי חזה עוף צילום: freepik
מתכון לשיפודים בקלי קלות / המטעמים של ורד כהן
המצרכים לשיפודים בקלי קלות:
- חזה עוף חתוך לקוביות
- 2 גמבות חתוכות לקוביות
- 1 כפית מלח ופלפל שחור
- 1 כפית כמון
- 1 כפית פפריקה מתוקה ומעושנת.
- 1 כפית צ׳ילי
- 1 כף טוסקנה
- שמן עד לכיסוי התבלינים
- שיפודים
- 1 בצל חתוך לפרוסות
אופן ההכנה לשיפודים בקלי קלות:
- בקערה מערבבים את כל התבלינים, מוסיפים את השמן ומערבבים הייטב
- מוסיפים פנימה את קוביות החזה עוף ומערבבים הייטב כך שכל קוביות חזה העוף יקבלו מהתיבול
- מתחילים לשפד – מכניסים קוביית חזה עוף ואחריה גמבה וכך לסירוגין עד לסיום השיפוד
- מניחים בתבנית אפייה את רצועות הבצל ומעליהם מניחים את השיפודים.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 220 מעלות בתכנית גריל טורבו. ואופים עד להשחמה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות