טעימה במיוחד
בקלות ובמהירות: מתכון לפשטידה בצל ממכרת ומוצלחת
לכל חובבי הפשטידות: קבלו מתכון מנצח לפשטידה קלה במיוחד ומהירה, טעימה ומוצלחת שפשוט לא תפסיקו להכין, את הבצל כמובן תוכלו להמיר בכל ירק אהוב אחר ולקבל פשטידה אחרת בטעם האהוב עליכם
- נועם זיגדון
- א' תמוז התשפ"ד

פשטידה בצל ממכרת צילום: נועם זיגדון
מתכון לפשטידה בצל ממכרת / נועם זיגדון
המצרכים לפשטידה בצל ממכרת:
כוס מדידה אוניברסלית
- גודל תבנית בקוטר 20-22
- 1-2 מלאווח מוכן
- 2 בצלים בינוניים קצוצים דק
- 3/4 כוס קמח
- 4 ביצים L
- 1 כף אבקת מרק בצל
- 1 כפית מלח
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה לפשטידה בצל ממכרת:
- משטחים את המלאווח בתבנית משומנת כולל הדפנות
- בקערה טורפים הייטב את הביצים ומוסיפים את יתר המרכיבים
- יוצקים את הבלילה מעל המלאווח שהנחנו בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ-35 דקות
- מוציאים מהתנור ומגישים חם
בהצלחה רבה ובתאבון
הערות: • ניתן להוסיף לבלילה פטריות חתוכות • ניתן להמיר את הבצל בכל ירק אהוב אחר
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות