טעימות בטירוף
מתכון לפחזניות בציפוי קרנץ' פיסטוק
קינוח חלבי חגיגי והכי טעים שיש, מתכון לפחזניות במילוי קצפת וניל ובציפוי של קרנץ' פיסטוק מושלם
פחזניות בציפוי קרנץ' פיסטוק צילום: אסתי
מתכון לפחזניות בציפוי קרנץ' פיסטוק / אסתי
המצרכים לפחזניות בציפוי קרנץ' פיסטוק:
כוס מדידה: כוס חד"פ קר
לבצק:
- 1.5 כוסות מים
- 1/2 כוס שמן
- 2 כפות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- טיפונת מלח
- 1.5 כוסות קמח
- 3 ביצים m
למילוי קצפת:
- 500 מיל שמנת מתוקה
- 4 כפות פודינג וניל
- 3 כפות סוכר
לציפוי הקרנץ':
- 200 גרם שוקולד לבן
- 1 כף שמן
- 6 כפות פיסטוק קלוי קצוץ
אופן ההכנה לפחזניות בציפוי קרנץ' פיסטוק:
- בסיר מכניסים את כל מצרכי הבצק מלבד הקמח והביצים ומערבבים הייטב תוך בישול
- מוסיפים את הקמח לסיר ומערבבים הייטב בעזרת כף עץ עד לקבלת תערובת אחידה .
- מכבים את האש ומקררים את התערובת כ 40 דקות עד לקירור מלא! שלב הקירור חשוב מאוד!
- מעבירים את הבצק הקר לתוך קערת מיקסר ומוסיפים ביצה אחרי ביצה ולערבל במיקסר היטב היטב
- בודקים לאחר 2 ביצים את הבצק בעזרת 2 אצבעות - אם הוא נמתח והבצק ולא נקרע, אם עדיין לא נדבק מוסיפים עוד ביצה (הבצק צריך להיות דביקי) סה"כ 3 ביצים !
- להכניס את הבצק לשקית זילוף עם צנתר ומזלפים פרחים ברווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מחממים תנור על 190-200 מעלות ואופים עד להזהבה נאה בערך 30-35 דקות מבלי לפתוח את התנור
הכנת המילוי:
- מקציפים היטב את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה
- חותכים כל פחזנית בעזרת סכין וממלאים בקצפת
הכנת הציפוי:
- ממיסים את השוקולד, מוסיפים את כף השמן ומערבבים היטב
- מוסיפים 4 כפות פיסטוקים קצוצים ומערבבים שוב
- שומרים בצד 2 כפות פיסטוקים לקישוט
- מורחים מעט ציפוי קרנץ' על כל פחזנית ומפזרים מעט פיסטוקים קצוצים
- שומרים בקירור ומתענגים על כל ביס
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות