ארוחת ערב מיוחדת
מתכון לחצ'פורי במילוי גבינות
ארוחת ערב מושלמת ומשביעה במיוחד עם חצ'פורי בהכנה ביתית ובמלית של תערובת גבינות טעימה ומשובחת
- חני לוין
- כ"א סיון התשפ"ד
חצ'פורי במילוי גבינות צילום: רפאל דדוש
מתכון לחצ'פורי במילוי גבינות / רפאל דדוש
המצרכים לחצ'פורי במילוי גבינות:
- ½ק"ג קמח לחם
- 1כף שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- ½1 כפיות מלח
- 2 כפות מיונז
- 1 כף חומץ
- כ½1 כוסות מים פושרים
למלית:
- גבינת פטה, גבינה צהובה, גבינה בולגרית, גבינת מוצרלה, גבינה לבנה כחושה (ניתן לבחור כל סוג גבינה או לערבב כמה יחד)
- 1 ביצה
- מלח
- פלפל שחור.
אופן ההכנה לחצ'פורי במילוי גבינות:
- בקערת המיקסר מכניסים את כל מצרכי הבצק ומתחילים ללוש במשך כ- 7-8 דקות
- מניחים את הבצק בצד מכוסה בניילון ומגבת ומתפיחים במשך כשעה.
- לאחר כשעה מחלקים את הבצק לכדורים ומניחים להתפחה נוספת של כ-20 דקות נוספות,
- בקערה מערבבים הייטב את כל מצרכי המלית עד לקבלת תערובת אחידה
- יוצרים מכדורי הבצק צורת סירה וממלאים אותה במלית, מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים שומשום
- מניחים את החצ'פורי במגש מרופד בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על170°-180° ואופים במשך כ 7-8 דקות
- מוצאים את המגש מהתנור ושוברים ביצה בכל חצ'פורים
- מחזירים את החצ'פורי לתנור לאפייה של עוד כ-7-8 דקות עד להזהבה.
- מגישים חם לצד ירקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות