קינוח קל ומרשים
מתכון לפבלובה במילוי וניל ואוכמניות
קינוח קל ומרשים שיעניק לכם טעם של עוד בכל אירוע חגיגי, מתכון לשושני פבלובה במילוי וניל וריבת אוכמניות שיוסיפו יוקרה והמון יופי
- חני לוין
- י"ט סיון התשפ"ד
פבלובה במילוי וניל ואוכמניות צילום: אסתי
מתכון לפבלובה במילוי וניל ואוכמניות / אסתי
המצרכים לפבלובה במילוי וניל ואוכמניות:
המידות בכוס ח"פ קר
- 1 כוס חלבונים (6 חלבונים)
- 2 כוסות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- קמצוץ מלח
למילוי קצפת:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 4 כפות פודינג וניל
- 2 כפות סוכר
למילוי:
- ריבת אוכמניות
אופן ההכנה לפבלובה במילוי וניל ואוכמניות:
הכנת המילוי:
- מקציפים היטב את המצרכים עד לקבלת קצפת יציבה
הכנת בסיס המרנג:
- מקציפים היטב את החלבונים עד למרקם ענן ולהוסיף בהדרגה את הסוכר והווניל
- כל פעם כף סוכר עד לסיום כל הסוכר
- מציירים על גבי נייר אפיה עיגולים בעזרת כוס קטנה או רינג קטן
- אופן הכנת הפבלובה צילום: אסתי
- מכניסים את המרנג לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים את המרנג על גבי נייר אפיה בצורת ספירלה (עיגול מלא) ומעליו מזלפים מסגרת עגולה כך שנוצר לנו מעין כוס קטנה
- אופים בחום 80 מעלות על תוכנית טורבו, לאפות עד לייבוש המרנג כשעה וחצי עד שעתיים.
- אם התנור שלכן ממש חזק אולי תצטרכו טמפרטורה יותר קטנה
- ממלאים את הפבלובה בקצפת ומקשטים בריבת אוכמניות
- מומלץ לשמור במקפיא, להוציא לפי הצורך חצי שעה לפני ההגשה
כמה כללים להצלחת המרנג:
- כשמפרידים ביצים בשום פנים ואופן לא להשתמש עם חלבון שיש בו אפילו קמצוץ של חלמון!
- הכלי צריך להיות נקי לחלוטין משומן וכו'
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות