טעימה וממכרת
מתכון לבראוניז שוקולד ולוטוס
חיתוכיות בראוניז שוקולד בתוספת עוגיות וממרח לוטוס ישדרגו לכם את האירוח ויעניקו טעם של עוד, קינוח פרווה מושלם שמתאים לכל סעודה
- חני לוין
- י"ט סיון התשפ"ד

בראוניז שוקולד ולוטוס צילום: אסתי
מתכון לבראוניז שוקולד ולוטוס / אסתי
המצרכים לבראוניז שוקולד ולוטוס:
המידות בכוס קרטון ח"פ
- 200 גרם שוקולד מריר
- 1/2 חצי כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- 1/4 כפית מלח
- 1 כוס קורנפלור
- 1 כף קקאו
- 4 ביצים
- 2 כפות שוקולד צ'יפס
- 3 כפות ממרח לוטוס
אופן הכנה לבראוניז שוקולד ולוטוס:
- בקערה מכניסים שמן ושוקולד מריר, ממיסים במיקרוגל בפולסים עד להמסה ומערבבים היטב .
- מוסיפים את הסוכר, הקורנפלור, הקקאו והביצים ומערבבים היטב במטרפה ידנית .
- מוסיפים לעיסה שוקולד צ'יפס ומערבבים קלות .
- מסדרים בתבנית בינונית מרובעת עוגיות לוטוס בצורה אחידה ויוצקים את בלילת השוקולד מעל העוגיות
- מחממים במיקרוגל 3 כפות גדושות ממרח לוטוס ומזלפים מעל תערובת השוקולד שבתבנית ויוצרים קישוט שיש.
- מכניסים את הבראוניז לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך 25 עד 28 דקות (לא מעבר כדי למנוע התייבשות העוגה)
- מוציאים מהתנור מקררים היטב וחותכים לקוביות
- מגישים ומתענגים על כל ביס.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות